Битва за Ethereum ETF: що далі?

Битва за Ethereum ETF: що далі?

Битва за Ethereum ETF ускладнюється в США - що далі?

Майкл Сейлор вважає, що вони взагалі не запустяться, і навіть деякі емітенти фондів вважають, що це малоймовірно цього року. Тим часом інші країни отримують перевагу першопрохідця.

Битва за запуск ETF, заснованих на поточній ціні Ethereum в США, набирає обертів - і поки що, шлях схожий на довгий і складний шлях Біткоіна до схвалення.

Ще раз, Комісія з цінних паперів та бірж США зволікає з пропозиціями, які вже були подані. Зелене світло важливе, оскільки це дозволило б інвесторам отримати експозицію до ETH, не володіючи базовим активом.

Grayscale і Franklin Templeton повинні були отримати відповідь від SEC в квітні, але регулятор відклав їх терміни на червень.

Також Fidelity та BlackRock мають схожі заявки відсунуті від розгляду на потім. VanEck та ARK Invest повинні отримати відповідь пізніше цього місяця, але надії на схвалення швидко вичерпуються.

Чому? Тому що є ознаки, що регулятор вважає, що Ether є цінним папером, а не товаром, як Біткоїн.

Наступне для глобальних фінансів? Що чекає нас у ближчому майбутньому

Ще у червні 2023 року, виступаючи перед Комітетом з фінансових послуг Палати представників, голова SEC Гарі Генслер відмовився сказати, чи вважає він, що ETH є цінним папером.

Неоднозначна відповідь спровокувала криптогалузь, особливо враховуючи, що це суперечило раніше наданим вказівкам його попередника Джея Клейтона.

І навіть раніше, під час часу злиття в вересні 2022, Генслер натякнув, що процес стейкінгу може підпадати під правила цінних паперів.

Статус Етера має значення, оскільки він визначає, яка організація має регуляторний нагляд в США - і якщо він є цінним папером, це може стати великою проблемою для інших альткоїнов.

Компанія Consensus недавно подала позов до SEC та вирушила на захист Ethereum - стверджуючи, що `нелегітимне захоплення комісією загрожує поставі Америки як лідера наступного покоління Інтернету.`

Мікростратігіїчний виконавчий голова Майкл Сейлор, який є відданим прихильником Біткоїна, що очолив зусилля з додавання сотень тисяч BTC до балансу компанії, не вірить, що ETF на основі поточної ціни ETH коли-небудь побачать світло.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть