Крипто-журналістика: Долар спадає, курс криптовалют зростає

Крипто-журналістика: Долар спадає, курс криптовалют зростає

Зменшення долара може підвищити курс криптовалют та підтягнути одну альткоін до астрономічних цільових значень: економіст Генрік Зеберг

Економіст Генрік Зеберг стверджує, що втрата сили долара може бути каталізатором, який надихне нове життя в криптовалюти.

Зеберг повідомляє своїм 136 000 підписникам на соціальній мережі X, що падіння доходності облігацій та слабкість індексу долара (DXY), який порівнює долар з кошиком інших головних іноземних валют, створять `дивовижне середовище` для ризикованих активів, таких як криптовалюти.

Щоб приєднатися до ралі криптовалют, Зеберг каже, що тримає на увазі свій вибір - JasmyCoin (JASMY), в основі якого лежить проект зберігання особистих даних на блокчейні.

`Я вважаю, що падіння DXY та доходності створить дивовижне середовище для криптовалют під час останньої фази ризикового бичого ринку активів.

Я вважаю, що наступна фаза для Jasmy - хвиля третя!

А пізніше хвиля четверта влітку (поки DXY качається) - і потім останнє підвищення в кінці літа - на початку осені.

Можливо, що ціль `лише` 0,3 ... але поки це моє основне тезис.

Я - БАТЬКО JASMY!` Джерело: Генрік Зеберг/X

Економіст, здавалося б, використовує теорію Елліота хвиль у своему аналізі. Теорія стверджує, що бичий актив переживе п`ятихвильовий рух вгору, перш ніж досягне вершини.

Удосконалюючи технічні показники JASMY, Зеберг каже, що індикатори збігу середньої перетини та індексу відносної сили (RSI) перебувають у процесі переходу на бичачий на щоденному графіку.

RSI та MACD - це обидва показники моментуму, які трейдери використовують для виявлення можливих точок реверсії тенденції.

Каже Зеберг,

`Бичий перехрест на MACD.

RSI розриває низхідну тенденцію.

Ми бачили це раніше ... саме перед рухом на 400-500% вгору.

На цей раз я очікую, що рух буде БІЛЬШЕ оптимістичний!

Всі на борт?` Джерело: Генрік Зеберг/X

На момент написання JASMY вартує $0,02, що становить понад 6% за останню добу.

Що стосується Bitcoin (BTC), Зеберг раніше сказав, що крипто-король буде готовий ввійти в фазу `розплавлення` після того, як його щомісячний RSI досягне 70.

`Так от, у мене $110,000-$115,000 на Bitcoin. Це насправді частина більшого патерну. Я бачу, що це або початок нового буйного [руху], але йому потрібно відпочити після розплавленої верхівки.

Але ми ще не дійшли до дійсно стрімкої частини. Ми бачимо, що ми можемо отримати RSI понад 70, це дійсно коли ми бачимо стрімку частину.` Джерело: Генрік Зеберг

На момент написання Bitcoin торгується за $64,400, і його щомісячний RSI становить 68.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть