Огляд ринку криптовалют: BTC, ETH, WLD, AIOZ, ENA

Огляд ринку криптовалют: BTC, ETH, WLD, AIOZ, ENA

Щоденний огляд ринку: BTC, ETH, WLD, AIOZ, ENA

Ринки зараз консолідуються після вихідних зростань, які викликані новинами про Dogecoin від Tesla. Глобальний ринковий капітал, що на даний момент становить $2,35T, зафіксував зниження на 0,04% за останні 24 години, а торговий обсяг також знизився на 34% і становить $51,16 млрд. Огляд цін на Bitcoin

Біткойн (BTC) сьогодні показує гарну сесію, як видно з його цінових рухів. Переглядаючи графіки цін на Bitcoin, ми бачимо, що він знаходиться в фазі відновлення після попереднього спуску. Ціна перейшла вище середньої смуги Боллінджера, що вказує на потенційну зміну напрямку або биковий нахил. Останні свічки знаходяться вище середньої стрічки, яка виступає як динамічна підтримка.

З іншого боку, дивлячись на інші індикатори, ми бачимо, що CCI показує осциляцію навколо нульової лінії, що свідчить про баланс між купівлею і продажем. На даний момент ціна Bitcoin становить $64,311, представляючи стрибок на 1,4% в порівнянні з попередніми 24 годинами.

Огляд цін на Ethereum

Ефір (ETH) також сьогодні показує сесію відновлення, оскільки йде до попередніх висот. Аналізуючи глибоко графіки цін на Ethereum, ми бачимо, що він торгується вище всіх трьох ліній індикатора Алігатора, що вказує на биковий тренд. Недавній перехресний рух MACD вище своєї лінії сигналу додатково підтверджує биковий нахил.

Тенденція наразі бикова. Утримання вище зеленої лінії (щелепи Алігатора) може підтримати рух угору. Падіння нижче цієї лінії може сигналізувати про реверс тенденції або корекцію. На даний момент ціна Ethereum становить $3,179, що відображає стрибок на 2,7% в порівнянні з попередніми 24 годинами.

Огляд цін на Worldcoin

Worldcoin (WLD) є лідером серед приростів ціни в сесії сьогодні. Аналізуючи графіки цін на worldcoin, ми бачимо, що він показує сильний биковий нахил, що вказує на зелену лінію SuperTrend та стійкі зелені смуги Awesome Oscillator вище нульової лінії.

Верхня тенденція сильна і, поки ціна Worldcoin залишається вище лінії SuperTrend та AO залишається позитивним, биковий вигляд залишається недоторканим. На момент написання ціна Worldcoin складала $6, що відображає стрибок на 15,8% в порівнянні з попередніми 24 годинами.

Огляд цін на AIOZ Network

AIOZ Network також серед лідерів приростів цін в сесії сьогодні, як це вказують його цінові рухи. При ознайомленні з глибоким аналізом, ми бачимо, що ціна AIOZ Network перебуває вище Хмари Ішимоку, а Хмара зелена, що вказує на бикові умови. MFI відносно високий, але ще не в зоні перекуплення, що свідчить про продовжений інтерес до покупки.

З ціною AIOZ Network вище Хмари та биковою Хмарою, тренд позитивний. Слід слідкувати за можливими відступами, якщо MFI рухається в зону перекуплення (вище 80), що може сигналізувати про тимчасовий пік. На момент написання, ціна AIOZ Network складала $0.7892, що відображає стрибок на 14,6% в порівнянні з попередніми 24 годинами.

Огляд цін на Ethena

Ethena (ENA) є ще одним лідером серед приростів ціни в сесії сьогодні, на що вказують його цінові рухи. При ознайомленні з глибоким аналізом, ми бачимо, що Ethena торгується в каналі угору, що показує Пітчфорк, із недавнім стрімким зростанням ціни та обсягу Ethena, як вказує Volume Oscillator.

Значне зростання обсягу, що супроводжує зростання ціни, свідчить про сильний інтерес до покупки. Тренд залишається биковим, поки ціна залишається в верхніх рівнях Pitchfork. На момент написання, ціна Ethena складала $0.8971, що відображає стрибок на 12,1% в порівнянні з попередніми 24 годинами.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть