9 Рекламні Договори Зі Селебріті, Що Прискорюють Масове Поширення Криптовалюти

9 Рекламні Договори Зі Селебріті, Що Прискорюють Масове Поширення Криптовалюти

9 Celebrity Endorsements That Are Pushing Crypto Mainstream

Граммі-переможець репер Емінем недавно зняв рекламу для Crypto.com, щоб рекламувати блокчейн серед фанатів НБА. Ось 10 інших реклам у відомостях, які доводять, що прийняття криптовалюти набирає обертів.

Але спочатку коротко— ось пост співзасновника реклами Crypto.com від співзасновника Crypto.com: Ви знаєте, що це завжди було. #FFTB #Ad @cryptocom pic.twitter.com/XZ3Qf7TkkR

“З самого початку вас не можна було зупинити, ламати опір кожним ударом та блоком. Ваша стратегія гри ніколи не змінювалася”.

Bloomberg назвала співпрацю між великим криптообмінником, суперзіркою хіп-хопу та НБА “ознакою різкого змін в маркетингових та рекламних зусиллях криптопрому.”

Рекламні ендорсменти зірок знову з’являються в комерційній рекламі шість місяців після того, як журі в Нью-Йорку винесло вирок про вину засновнику неуспішного криптообмінника FTX.

Ось 10 інших рекламних ендорсментів зірок протягом років, які показують, як далеко продвинулося прийняття криптовалюти від того часу, як Bitcoin видобув свій перший блок 3 січня 2009 року: 1. Ілон Маск – Князь Doge

Для неутомимого інженера і CEO SpaceX і Tesla фінанси не настільки цікаві. У травні 2020 року він сказав Джо Рогану, що фінанси це лише питання ведення обліку грошей, але те, що ми робимо з нашими ресурсами, щоб просувати цивілізацію, його цікавить більше.

Однак Маск визнає важливі інновації, які створив блокчейн у фінансах. Фактично, він почав підтримувати Dogecoin з 2019 року, коли вперше написав у соцмережах: “Dogecoin може бути моєю улюбленою криптовалютою. Це досить класно”.

Назвавши себе “Батьком Doge”, Маск сказав щодо своєї гучної підтримки криптовалют: “Я можу накачати, але не скидаю”. 2. Ліндсі Лохан – Хоук інфляції долару

У лютому 2021 року, менше ніж через рік після третьої половини Bitcoin, зірка “Ловушки для батька” та “маленьких таймув” Ліндсі Лохан запостила у Twitter “Bitcoin To The Moon” з ракетою-емодзі. Bitcoin to the moon 🚀

Реклама Лохан була вірна її стилю. Ще у 2011 році Ліндсі опублікувала у Twitter, що її турбує те, що інфляція вийшла з-під контролю.

“Чи ви бачили ціни на їжу та бензин останнім часом? Долар США незабаром стане безцінним, якщо Федерал резерв продовжує роздруковувати гроші!” — написала Лохан. 3. Мейсі Вільямс – Арія Довгий Біткоїн?

У листопаді 2020 року, всього через шість місяців після зменшення чотирирічного запасу Bitcoin, зірка HBO “Гра престолів” Мейсі Вільямс опублікувала у Twitter: “Чи мені варто довго робити ставку на Bitcoin у 2020 році?” з голосуванням.

Майже мільйон користувачів Twitter проголосували, і 53% сказали “Ні”, а 47% висловили підтримку “Так”. should i go long on bitcoin ?

4. Снуп Догг – Накачує Dogecoin

Так само, як Ліндсі Лохан запостила Bitcoin у лютому 2021 року, RIAA золотий і платиновий хіп-хоп виконавець Snoop Dogg підтримував токени DOGE на Twitter.

Співак під назвою “Gin and Juice” мав на увазі свої гроші, коли опублікував фотошоп одної з обкладинок його альбому, на якій зображено його як Шибу Іну, з підписом: “Snoop Doge.” @elonmusk pic.twitter.com/KElwKghpei

Ціна на токени DOGE підскочила до нового рекордного рівня $0.0844 після твіту від Снупа Догга та іншого від Ілона Маска. Вокаліст групи KISS Джин Сіммонс приєднався до них заохочуючи власників Dogecoin утримуватися від продажу. 5. Ештон Кутчер – Ранній інвестор в Біткоїн

Актриса серіалу “Так буває” Міла Куніс презентувала Bitcoin у шоу Стівена Кольберта у 2021 році. Куніс розповіла Кольберту, що Кутчер, який грав Стіва Джобса у незалежному біопіку “Джобс”, залучив їх до інвестування в Біткоїн ще у 2013 році.

“Він сів поруч зі мною і сказав: ‘Ей, мила, мені потрібно пояснити тобі цю штуку; скажи мені, якщо я божевілію.’ Він сказав: ‘Тут є така штука, це мова видобування грошей. Це називається криптовалюта. І є така компанія.’ Це було більше вісім років тому— ‘Це називається Біткоїн’”, — розповіла Куніс Кольберту.

“Я сказала: ‘Ну, я думаю, що це жахлива ідея’,” продовжувала вона. “І він відповів: ‘Класно, ми в неї інвестуємо’. Так що він не послухав мене. Я маю на увазі, це трапляється постійно.” 6. Леброн Джеймс – Зняв рекламу для Crypto.com у 2022 році

Форвард команди Лос-Анджелес Лейкерс Леброн Джеймс та Фонд Леброна Джеймса підписали багаторічний контракт з Crypto.com у 2022 році. Перша реклама найкращого бомбардира в історії НБА для криптообмінника заснованого в Сінгапурі показувала, як Джеймс дає поради своєму молодшому я.

У рекламі, Якій Джеймс з майбутнього сказав: “Я не можу вам сказати все, але якщо ви хочете зробити історію, вам потрібно диктувати свої умови”.

7. Марк Кубан – Підтримав Polygon та Injective

У січні цього року суддя “Shark Tank” на ABC і власник Dallas Mavericks Марк Кубан підкреслив Polygon (MATIC) та Injective (INJ) своїм 8,8 мільйонним фолловерам на X. Він написав: “Я інвестував у обидвох (DYOR).”

Відповіді Кубана на питання фанатів, які йому задавали про криптовалюту в стилі AMA на X, показують, що він був булішем для Ethereum, оскільки Polygon є розширенням Ethereum Layer-2 базового ланцюжка для екосистеми, а Injective є L1 криптовалютою з мостом ERC20 до Ethereum для багатоланцюжкової взаємодії. 8. Кевін О’Лірі – Колишній критик крипто, тепер бик Біткоїн

Канадський бізнесмен Кевін О’Лірі, один з суддів хіта ABC про венчурний капіталізм, колись був критиком криптовалюти, який називав Bitcoin “сміттям” та “безцінною валютою”. Як і покійний Беркширский тендер Чарльз Мангер, О’Лірі вважав “тут немає нічого, окрім сирового спекуляції”.

Сьогодні він не лише бик Біткоїн, але також називає себе Біткоїн “пуритен” який купує для утримання “цифрового золота” на тривалий термін.

О’Лірі навіть не підтримує Bitcoin ETF, оскільки він вважає, що краще утримувати власні BTC на ланцюжку, щоб ви були власником своїх приватних ключів. Плюс, він каже, що таким чином економитиме на виплатах платникам ETF, щоб інвестори криптовалют можу накшталт росташувати швидше.

Хоча О’Лірі передбачив Bitcoin ETF в липні 2022 року. 9. Джо Роган – Теорія гіпербіткоїнізації

Комік, анонсер UFC та король подкастів Джо Роган сказав CEO OpenAI Сему Альтману в епізоді свого шоу минулого жовтня:

“Справжня захоплююча крипто для мене – це Bitcoin. На моюдумку, це єдиний, який, я вважаю, має найбільшу ймовірність стати універсальною придатною валютою. Обмежена кількість, яку можна було б, і люди добувають то на своїх комп’ютерах. Це для мене дуже захопливо. Мені подобається те, що це було реалізовано”.

Роган також запросив на своє шоу Біткоїн евангеліста Андреаса Антонопулоса на чотири окремі епізоди протягом років, щоб пояснити технологію блокчейн та значність криптовалюти в сучасній економіці.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть