Dogecoin (DOGE) - відновлення ринку, шлях до $0,20

Dogecoin (DOGE) - відновлення ринку, шлях до $0,20

Криптовалюту-мем Dogecoin (DOGE) продовжує використовувати цікавість на тлі триваючого відновлення ринку, показуючи значні прирости, намагаючись прорвати опір у $0,20.

У цьому відношенні аналітик криптовалют під псевдонімом Behdark у своєму пості на TradingView 5 травня вказав, що за технічними показниками ціна Dogecoin може бути на шляху до `довготривалого буйного ралі`.

Аналіз підкреслив кілька ключових пунктів, зосереджуючись на періоді та графічних шаблонах.

Графічний аналіз показав, що Dogecoin може перебувати в заключних стадіях буйного діаметричного шаблону на поточному ринковому положенні. Діаметричні шаблони характеризуються чергуванням хвиль стиснення та розширення цін, часто призводячи до значних коливань цін.

Значно, експерт визначив прочну зону підтримки на рівні $0,10, яка постійно піднімала ціни вгору при її тестуванні. Цей шаблон вказує на буйний настрій ринку, який сприяє вищим цінам, фактор, що може надати впевненості трейдерам Dogecoin. DOGE увійшов в буйну хвилю

За словами експерта, Dogecoin, здається, увійшов в буйну хвилю, яку позначав помітний восходящий тренд. Порівняно з попередніми рухами ринку, поточну буйну хвилю очікується, що вона триватиме понад 500 днів, що свідчить про потенційний стійкий восхідний рух.

`На графіку сформувалася міцна зона підтримки (показана зеленим). Кожного разу, коли ціна повертається в цю область, вона буде відхилена вгору. З того місця, де ми встановили зелений стрілець на графіку, ціна увійшла в буйну хвилю`, - сказав експерт.

Додатково, ринковий аналітик посилається на значний період корекції, що тривав майже 900 днів до поточної хвилі. У цьому випадку подібні тривалі фази корекції є типовими на ринках криптовалют і часто передують значним рухам цін. Дані про активність мережі Dogecoin

Зрозуміло, Dogecoin продовжує підкорятися буйним настроям, тренд також відображається в даних мережі. Зокрема, посеред ралі, дані від IntoTheBlock підкреслили зростання активності мережі, що сприяє підтримці покупок токену.

Наприклад, дані, опубліковані 3 травня, вказували на значний приріст нових адрес Dogecoin, причому платформа додала 28 000 адрес 2 травня одразу, що становить зростання на 102% від мінімуму місяця, зафіксованого на початку тижня.

Тим часом, за даними мережі, монета зазнає відродження інтересу та взаємодії, що свідчить про стрімке зростання не пустих гаманців. Дані, надані Santiment, показали зростання не пустих гаманців Dogecoin протягом останніх шести місяців, загалом 6,6 мільйона гаманців.

Поклавши на увагу активність мережі, Dogecoin розраховує на інші постійні каталізатори для ведення ціни до рівня $0,20, важливого рівня, що може потенційно прискорити рух монети до рівня $1. Значно, інвестори уважно стежать за подіями, пов`язаними з генеральним директором Tesla (NASDAQ: TSLA) Ілоном Маском.

За даними на момент опублікування, DOGE торгувався на рівні $0,16 із щоденними приростами приблизно 1,5%. Опнітрічній графіку мемрия побачила зростання майже на 9%.

Завершуючи, варто зауважити, що DOGE все більше торгується паралельно з Bitcoin (BTC). Тому, окрім технічних показників та активності мережі, траєкторія токена в значній мірі залежить від того, як веде себе підпорядкований криптовалюти на ринку.

Попередження: Вміст на цьому сайті не повинен вважатися інвестиційними порадами. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть