London Digital Art Week та чутки про Martin Shkreli

London Digital Art Week та чутки про Martin Shkreli

London Digital Art Week, Art Basel, чутки про Martin Shkreli та інше #hearsay | Опінія

Відкриття: Погляди та думки, висловлені тут, належать виключно автору і не представляють поглядів та думок редакції crypto.news

Кожного тижня crypto.news розповідає вам #hashtag hearsay, колонку чуток та історій, які формують світ криптовалюти. Якщо у вас є підказка, гарячі чутки, вечірки, особливо події з безкоштовним шампанським, будь ласка, пишіть Доріану Батикі за адресою [email protected]

Шановні читачі, чутки,

Це був напружений тиждень, я провів його, бувши сумним і пригніченим в Лондоні, що є спеціальним типом пекла, коли погана погода, і ви почуваєте себе безжизнене і не в настрої. Взагалі, у мене є багато особистих новин для повідомлення, оскільки я переїжджаю назад до Варшави наступного тижня, тому крипто Polskis, будь ласка, зв`яжіться!

Але, крізь чутки...

Чи Мартін Шкрелі засновує ще один токен?

`Я працював без перерви зі своїми 10 співробітниками, мукотливо будуючи стартап. Ми починаємо добре, у нас є знакові інвестори` продуктова тяга ми докладаємо зусиль у галузі ШІ та тісно працюємо з ГПУ`, написав Шкрелі недавно про проєкт.

Але є підстава для обурення? Шкрелі скаржився, що товариш по камері, якого він зустрів у в`язниці, розпродав п`ять мільйонів токенів проєкту, які Шкрелі перед запуском пожертвував йому, накачуючи проєкт у приватних каналах Discord, тим часом розпродавши власні токени. Бути підставою когось, кого ти познайомив у в`язниці. Боже, іноді `фармаціябро` не може встигнути.

Шахрайська попередження: @_d3f4lt.

Фонова історія. Я познайомився з цим хлопцем в тюрмі. Він виглядав добре, тримав його як друга. Періодично переписувався з ним. Він хотів почати заново своє життя в криптоторгівлі. Чудово.

Я працював без перерви зі своїми 10 співробітниками, мукотливо будуючи стартап... — Мартін Шкрелі (е/акк) (@MartinShkreli) 25 квітня 2024 р.

Говорячи про токсичних чоловіків, Ндру Тейт нещодавно висловив свою підтримку Біткоіну. Так, це правда: найбільш ненависний у світі експерт по темі `як бути чоловіком` опублікував свою підтримку Біткоіну, будучи під домашнім арештом у Румунії. Його мотивація? Це боротьба з тирнією! Або, в його випадку, ймовірно ухилення від податків.

Лондонський тиждень цифрового мистецтва пройшов яскраво на минулому тижні, доводячи, що NFT-активи далекі від мертвих. Вони просто на екранах, як Ventana LED, неймовірно тонкі цифрові проекції, які я зустрів в Ideaworks Experience, де відбувся коктейль з шампанським для відзначення робіт цифрових митців Юми Янагісави та Райана Купманса в Мейфері. Купманс є старожилом в галузі цифрової фотографії, відомий своїми зображеннями післярадянських руїн в таких місцях, як Грузія та Вірменія; його ландшафти часто розтягують напругу між смертю і відродженням, життям та його вразливим і всюдисущим кінцем.

година добре!

`The Enchanted Hour` на виставці в Лондоні Ideaworks pic.twitter.com/Ha3JPYmVpy — Райан Купманс (@ryankoopmans) 28 квітня 2024 р.

Незважаючи на стару комуністичну дрібницю, Yuga Labs оголосив ще один раунд звільнень, оскільки апетит до PFPs (NFT-профіли) здався вичерпаним. `Просто кажучи: Yuga заблукав`, написав гендиректор Yuga Labs на X. `Повернення до самих себе та правильного шляху означає, що ми повинні бути меншим, більш гнучким та криптонативним колективом.` Ой, здається, PFPs, ну, трохи застарілі?

Речі, на які ми чекаємо: Цифровий арт Міль на ярмарку Art Basel з 10 по 16 червня. Подія стане першим цифрово спрямованим підрозділом величезної ярмарку Art Basel у Швейцарії, яка відбудеться в районі Ребгассе Базеля, лише кидка від основної ярмарки. Новий Цифровий Арт Міль очолюють колекціонери та куратори, пристосовані до web3, Джордж Бак та Роджер Хаас, які мають включати роботу ветеранів з Bazelu Тезос, а також інші галереї, спрямовані на web3 та ініціативи з крипто-мистецтва.

Тим часом, недавнє відкриття Венеційської бієнале у квітні, здавалося, було бідне на цифрові пропозиції, за винятком меланхолійної презентації Сема Спретта Гри Монумент, організованої та кураторованої 1OF1 (доступно до 23 червня 2024 р.). Найновіша органічна галюцинація Спратта у Венеції завершується оригінальними картинами та грою, яка свідчить про те, що цифрове мистецтво та його незадоволення відеоіграми та побудовою світу можуть бути розглянуті як власне зміна в майже бінарному (тобто з програмним кодом!) зетесі цифрової історії мистецтва. Цікаві події по всьому

Дуже радий оголосити про свою дебютну персональну виставку та перший зупинці для The Monument Game та історії Люсі до цих пір буде в Венеції, Італія, представлена @1OF1_art

The Monument Game було створено як цифровий досвід, виниклий зі життя за комп`ютером та... pic.twitter.com/u4vqhOX7bK — Сем Спретт (@SamSpratt) 12 березня 2024 р.

Говорячи про Венеційське бієнале, яке я сумно пропустив через token2049 в Дубаї, Autism Capital вгадав мій класичний вигляд на більшості - якщо не на всіх - художніх / крипто-подіях.

Аутист дня нагород ... — Autism Capital 🧩 (@AutismCapital) 30 квітня 2024 р.

Жарти поза стороною, NFT виглядають далекими від мертвих. Вони лише шари пилу та спекулятивні вирішення часу та праці. Рідкісний пепе та художня справа, токен цифрового догляду - бренд, який каже, що це було важливо, штамп для покоління нетізен.

Це все на цей тиждень, друзі - залишайтеся спраглими та не забувайте торкатися трави 🙂

Ваш покірний автор у рідкому сонячному дні в Лондоні, Англія. 30 квітня 2024 р.

Ви також можете сподобався: Token2049 чутки, повені, зустрічі з Гасбуллою, угоди, вечірки та інше #hearsay | Опінія

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть