5 факторів підйому Shiba Inu: огляд текущих подій

5 факторів підйому Shiba Inu: огляд текущих подій

Ось 5 факторів за гарячим підйомом Shiba Inu сьогодні

Shiba Inu відреагував на важливі події цього тижня, допомагаючи активу повернутися до рівня $0.00002501. Підйом Shiba Inu сьогодні

Протягом останніх 24 годин капіталізація Shiba Inu досягла $0.00002501, найвищого значення сьогодні на момент звітування. Внутрішній пік позначає значний підйом на 9.4% від мінімуму $0.00002266, який був зареєстрований активом в попередній день.

В результаті цієї оптимістичної траєкторії сьогодні Shiba Inu відновив всі втрати, що були заподіяні цього тижня, з його семиденною виразністю, яка зараз є позитивною. Нагадаємо, що у середу Shiba Inu майже втратив достиглий рівень $0.00002, коли він значно звалився від посиленого пом`якшення від ведмедячих Біткоїн того дня.

Однак, торгуючи на рівні $0.00002501, Shiba Inu зафіксував вражаючий приріст в 20.76% від мінімуму середи $0.00002071. Необхідно відзначити, що цей підйом Shiba Inu сьогодні слідує за ключовими подіями цього тижня. 5 факторів, що ймовірно вплинули на прибуток Shiba Inu

Після падіння на ринку 1 травня, що розчарувало ентузіазм інвесторів, великі володарі Біткоїна скористалися цим. Вчора The Crypto Basic виявив, що кити вклали $2 802 500 000 на ринку.

Зокрема, вони купували BTC в мінімальном розмірі по $59 тис., нагромаджуючи 47 500 токенів за один день. У результаті цього френіяки нагромадження ціни Біткоїна стрімко піднялись до $63 566, знявши пригнічене ринкове настрій.

Відповідно, альткоіни, особливо мем-подарункові токени, як Shiba Inu, очолюють ринкові прирости посередником відновлення Біткоїна. Ці мем-монети спостерігають прибуток в двоцифровому відсотку з незначним підйомом в ціні BTC.

Тим часом, важливе повідомлення від розробників Shiba Inu цього тижня також вплинуло на прибуток SHIB. Зокрема, блокчейн Shiba Inu Shibarium завершив раніше натугуваний хардфорк. Цей переважний оновлення вводить `швидкі транзакції` для спільноти та передбачувані комісії на газ.

Крім того, глобальна ціна Shiba Inu також отримала підтримку після оголошення про лістинг SHIB/JPY від Binance Japan, що дозволяє японським криптоентузіастам торгувати SHIB за своєю національною валютою. Важливість цього лістингу виявляється в тому, що ціна Shiba Inu зросла понад на 300% до $0.00011 на обміні незабаром після лістингу.

Інші біржі, як Kraken, також в цьому тижні запровадили нові торгівельні пари для SHIB.

Більше того, цього тижня купівля Shiba Inu відкрилася для мільйонів резидентів США за допомогою PayPal. Як повідомило The Crypto Basic, купівля Shiba Inu через PayPal стала можливою цього тижня після партнерства криптоплатника MoonPay з PayPal.

Зокрема, ці значущі події, що виникли після недавнього спаду Shiba Inu, вважаються запорукою триваючого позитивного руху цього активу.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть