Небезпека ціни Injective (INJ): аналіз ринку

Небезпека ціни Injective (INJ): аналіз ринку

Injective (INJ) Ціна в небезпеці, якщо вона впаде на рівень критичної підтримки: Аналітик

INJ, власний токен мережі Injective, розпочав травень з коливанням цін, що відзначається серією значних втрат та доходів. Подивлюючись на те, як INJ намагається встановити стабільну траєкторію цін, популярний ринковий аналітик з ручкою X, Crypto Tony, виділив важливу зону підтримки для альткоіну в найближчі тижні.

У п`ятницю Crypto Tony поділився важливим уявленням на ринку INJ, яке може викликати почуття обережності серед багатьох трейдерів. Відомий аналітик зазначив, що INJ повинен утримати ринкову ціну вище зони ціни у $19,30, попереджаючи, що падіння нижче цього рівня підтримки може означати небезпеку для інвесторів.

В даний момент INJ торгується навколо $24,70, відображаючи зріст на 4,68% за останній день після періоду інтенсивної ринкової волатильності. Альткоін, схоже, набирає підтримку для биковського тренду після негативних виступів в останні тижні, що призвели до зниження на 24,07% за останні 30 днів.

З урахуванням високочеканого буєм з криптовалют, INJ, який зріс на понад 3,000% в 2023 році, був відзначений кількома аналітиками як один з потенційно вигідних альткоінів для інвестування в найближчі тижні.

З огляду на кількачуканий розвиток подій на мережі Injective, очікується, що INJ зазнає дефляції, з якою може супроводжуватися збільшення ціни альткоіна, що сприятиме позитивній динаміці очікованого буе. Однак інвестори нагадуються, що всі криптовалюти піддаються різним рівням ринкової волатильності і закликаються торгувати з усією необхідною обережністю.

Торгівля INJ на $24,66 на щоденному графіку | Джерело: INJUSDT графік на Tradingview.com

Зображення ізображення від iStockphoto, графік від Tradingview

Петля: Стаття надана виключно для освітніх цілей. Вона не відображає думки NewsBTC щодо покупки, продажу чи утримання будь-яких інвестицій, і природно інвестування несе ризики. Рекомендується проводити власне дослідження, перш ніж приймати будь-які інвестиційні рішення. Використовуйте надану на цьому веб-сайті інформацію виключно на свій власний ризик.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть