XRP: Потенційний вибух на 37,635% до $200

XRP: Потенційний вибух на 37,635% до $200

XRP Найбільший малюнок котушки сигналізує потенційну вибух на 37,635% до $200

Аналітик Джавон Маркс вважає, що XRP наближається до точки збігу свого найбільшого малюнка котушки, прогнозуючи буйний вибух на 37,635% до $200 в умовах відновлення ринку.

XRP вибухнув на сприятливих умовах у ході поточного відновлення ринку після значних падінь на початку цього тижня. У середу XRP знову відвідав позначку $0,4802, коли Bitcoin впав на 9% до $56,500.

Однак, з тим що Bitcoin повернув уривок $63K, XRP виявив аналогічний буйний малюнок. На момент написання цього тексту XRP досягнув інтрадейного максимуму $0.5362, відображаючи значний 11,66% підйом від цього тижняного мінімуму $0,4802.

Хоча XRP наразі поступається загальному ринку, видатний аналітик Джавон Маркс вважає, що він незабаром може бути власним класом. Маркс аргументує на користь невідкладної агресивної хвилі, яка, ймовірно, може прогнати XRP на 37,000%, щоб стати активом трьохзначних значень.

У своєму останньому аналізі Маркс підкреслив, що XRP наближається до точки збігу свого найбільшого малюнка `котушки` коли-небудь. Малюнок котушки, інакше кажучи симетричний трикутник, підтверджує період консолідації, коли ціна активу змінюється в межах вузького діапазону.

  • У своєму останньому аналізі Маркс підкреслив, що XRP наближається до точки збігу свого найбільшого малюнка `котушки` коли-небудь.

  • Маркс підкреслив, що разом із поточною формацією також присутні збільшені торгові обсяги на коротших періодах часу та підтверджені буйні розбіжності.

На основі цього спостереження Маркс запропонував два невідкладних сценарії для XRP. Перший полягає в тому, що помічені буйні сигнали означають, що ціль ціни на відновлення XRP - $1.5. Це означає, що аналітик очікує підйому XRP на 183% в поточній фазі відновлення.

Тим часом, його другий сценарій передбачає виход XRP з малюнка котушки. Якщо цей вибір станеться і відповідатиме повній логарифмічній траєкторії, то аналітик попереджає про амбітну ціль ціни XRP $200.

За поточної вартості XRP у $0,53, амбітне передбачення $200 передбачає дивовижний підйом ціни на 37,635%. Цей прогноз виходить з траєкторії 2017/2018 років після виходу на яку XRP підскочила на 75,000%.

Більше того, аналітик стверджує, що аналітичні дані підтримують ймовірність передбаченого 370-кратного підйому ціни.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть