Наростання активності SEC та Ripple привело до зростання XRP

Наростання активності SEC та Ripple привело до зростання XRP

XRP Зросла через Збільшену Активність у Ході Провадження Між SEC та Ripple

Збільшена активність в ході провадження між Комісією з цінних паперів та бірж (SEC) США та Ripple спричинила зацікавленість інвесторів у XRP на цьому тижні. Заключене альткоїн пережив значну волатильність, забезпечуючи послідовні прибутки протягом трьох днів. Дані TradingView показують, що лише у п`ятницю XRP виріс на 4,52%, перейшовши з денного мінімуму $0,51459 на пік у $0,53683.

Коливання ціни XRP у п`ятницю закінчили напружений тиждень для альткоїну після серії подій між SEC та Ripple. Обидві сторони взяли на себе руханки та контрудії, обговорюючи хід провадження та вимагаючи, щоб суд вирішив у їхню користь.

На початку тижня SEC подала заперечення проти `Motion to Strike` Ripple, яке прагнуло, щоб суд відмінив свідчення та додатковий матеріал від Андреа Фокс, бухгалтера з контролю SEC. Фінтех-компанія посилається на декілька причин для свого ходу, включаючи пізнє включення нових експертних матеріалів.

У своєму поданні SEC стверджувала, що свідчення Фокс не стосувалося включення нових експертних матеріалів і просила суд відхилити заперечення Ripple. Пізніше протягом тижня Ripple відповіла на подання SEC протестним ходом, благаючи суд не розглядати його.

Представники галузі, такі як Білл Морган, відомий криптоправник, не бачив можливості суду надати `Motion to Strike` Ripple. Однак він передбачає ситуацію, коли Суддя дозволить компанії провести депозицію з неї на основі деяких експертних доказів, які вона надала.

Обмін думками між обома сторонами поновив зацікавленість інвесторів та створив шум навколо криптопростору. Він вніс деяку волатильність в XRP, особливо оскільки користувачі очікують, що провадження прийде до висновку незабаром.

SEC подала до суду позов для накладення штрафу на Ripple у розмірі до $2 мільярдів за продаж XRP як цінного паперу інституційним інвесторам. Ripple захищає свою позицію, спрямовуючи зусилля на переконання суду у зменшенні штрафу в ході провадження.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена у цій статті, надається виключно для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам радять проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Штраф в размере 36 млн долларов за мошенничество
Штраф в размере 36 млн долларов за мошенничество
Ку Ичиока оштрафован на 36 млн долларов за мошенничество с криптовалютами. Инвесторы обмануты на десятки миллионов. Суд приказал выплатить компенсацию и штрафы. Ичиока лишен права торговли и приговорен к тюрьме. CFTC подчеркивает важность проверки компаний. ⚖️🧐🪓
Просмотреть
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Обзор: SEC наложила штраф $125 млн на Ripple. Судебное противостояние началось в 2020г. В июле 2023 года суд рассмотрел нарушения. 17 дней до дедлайна для апелляции SEC. Решение SEC может повлиять на бизнес Ripple. ⏳🔍
Просмотреть
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть