Ціна Ripple зростає, XRP активність та ринковий вибух

Ціна Ripple зростає, XRP активність та ринковий вибух

Ціна Ripple зростає після спалаху активності XRP, що спричиняє вибух на ринку

XRP Ripple помітив деякі помітні зміни протягом квітня, закінчивши місяць зі зниженням на 11,88%. Проте детальний аналіз останніх ринкових тенденцій показує значний відновлення протягом останнього тижня, з XRP випереджаючи основні криптовалюты, такі як Bitcoin і Ethereum. Протягом цього періоду ціна XRP зросла на понад 7% в порівнянні з Bitcoin, підкреслюючи його живучість на волатильному ринку.

Графік XRP/USD за 24 години (Джерело: CoinStats)

На момент публікації ціна XRP становить $0,5199, що вказує на зростання на 1,12% за останні 24 години. Цей рух вгору відображено в його капіталізації ринку, яка зросла на 1,26% і складає $28,768,813,452.

Незважаючи на ці позитивні показники, обсяг торгів XRP показує протилежну картину. Він зазнав значного зменшення на 32,52% порівняно з попереднім днем і склав $1,025,716,859. Це свідчить про розходження в ринковій активності, яка може вплинути на його короткострокову продуктивність.

Вибух активності на ринку сигналізує про переміщення сплячих токенів XRP

XRPLedger повідомив про значне переміщення сплячих токенів на початку травня, що свідчить про помітний вибух, схожий на той, який спостерігався 13 квітня. За метрикою витраченого віку токена цей недавній вибух є відбиттям того, що передувало падінню вартості XRP на 16% у минулий місяць. Незважаючи на історичний прецедент значного зниження вартості після таких вибухів, поточні тенденції вказують на іншу відповідь ринку.

На цей раз аналітики вважають, що переміщення цих старих токенів може бути викликане ключовими зацікавленими сторонами, які користуються можливостями для покупки, стратегією, відому як `купуй глибину`. З початком цієї активності в травні спостерігається помірне, але стабільне зростання цін XRP. Явище переміщення сплячих токенів, часто розглядається як передвестник значних рухів цін, привертає увагу як інвесторів, так і аналітиків.

Крім переміщення токенів, на биржах можна помітити помітне зростання відкритих позицій. Ця метрика, яка відстежує загальну кількість невирішених деривативних контрактів, які не були врегульовані, досягла трьохтижневого максимуму. Зростання відкритих позицій, як правило, розглядається як показник посилення або ослаблення рішучості ринку.

Короткострокові вигоди та дилема перекупленого

На 4-годинному графіку індикатор MACD демонструє бичачу перспективу для токена XRP, показуючи вгору з позицією 0,0024 вище від сигнальної лінії. Цей позитивний зсув свідчить про те, що існує короткостроковий бичачий момент.

Графік XRP/USD на 4 години (Джерело: Tradingview)

Крім того, розташування лінії MACD вище нульової лінії свідчить про те, що ця бичача тенденція ймовірно буде продовжуватися. Сприяючи цьому настрою, гістограма на MACD розширюється в зеленій зоні вище нульової лінії, що додатково підтверджує силу бичачої тенденції.

Навпаки, стохастичний RSI малює іншу картину. Наразі лінія K, зображена синім кольором, розміщена на рівні 85,67, що вказує на перекуплений торгівельний стан. Це свідчить про те, що незважаючи на бичачі сигнали від MACD, токен XRP може підходити до потенційного відступу або корекції в короткостроковій перспективі.

Відомості: Інформацію, представлену в цій статті, слід сприймати лише як інформаційну та освітню. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, заподіяні в результаті використання змісту, продуктів чи послуг, згаданих.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть