Обєднання Bitnovo Pay і Wipay: революція в платежах У Іспанії

Обєднання Bitnovo Pay і Wipay: революція в платежах У Іспанії

Дві великі платіжні рішення об`єднують сили в Іспанії

Bitnovo Pay і Wipay поєднують зусилля, щоб революціонізувати платежі в комерції, створюючи віхолю в секторі платіжних засобів в Іспанії.

Bitnovo Pay, лідер у спрощенні доступу до та використання криптовалют, та Wipay разом із QPayPos, компанії, що спеціалізуються на технологіях платіжних засобів з Android терміналами та ліцензією на приймання платежів від Банку Іспанії, оголосили співпрацю для переосмислення досвіду платежів в Іспанії.

Стратегічний союз обох компаній, який поєднує технологічні інновації Bitnovo Pay з досвідом Wipay у Android платіжних терміналах, пропонує повне рішення, що охоплює широкий спектр методів платежів, включаючи платежі криптовалютами для фізичних магазинів.

Особливістю цієї співпраці є можливість пропонувати сучасний та універсальний досвід покупок, пристосований до потреб та очікувань сучасних споживачів. Це не лише про приймання карткових або криптовалютних платежів, а й про надання інтегрального рішення, яке дозволяє продавцям передбачити майбутнє платежів та задовольнити зростаючий попит на транзакції криптовалютами.

Обидві компанії погоджуються, що це рішення є справжньою революцією в галузі електронних платежів та криптовалют в Іспанії. Об`єднавши свої ресурси та знання, обидві компанії займають позицію, щоб запропонувати тисячам іспанських продавців змогу приймати криптовалюту як форму платежу, не жертвуючи зручністю карткових транзакцій або цифрових гаманців.

Союз приноситиме користь як продавцям, так і споживачам, пропонуючи широкий спектр методів платежів, за якими вони вільно вирішуватимуть та платитимуть, знаючи, що транзакція буде безпечною, легкою та миттєвою.

Зі спрощеним досвідом покупок, клієнти матимуть змогу скористатися широким спектром методів платежів, пристосованих до їх індивідуальних уподобань. У світі, де персоналізація є ключем, це спільне рішення забезпечує необхідну гнучкість для ефективного задоволення потреб кожного клієнта.

Bitnovo, заснований у 2015 році та базується у Валенсії, продовжує вести шлях у демократизації доступу до та використання криптовалют. Приєднавшись до Wipay, який відомий своїм досвідом у рішеннях платежів в Європі, Bitnovo посилює свою зобов`язаність пропонувати повне та надійне рішення для іспанських продавців, відкриваючи шлях до майбутнього електронних платежів у країні.

Співпраця між Bitnovo Pay та Wipay відзначає початок нової ери електронних платежів в Іспанії, пропонуючи інноваційне, безпечне та безперешкодне рішення для всіх.

Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Кардано основатель Хоскинсон предупреждает о проблемах с World Liberty Financial, поддерживаемой Трампом, она может привести к регуляторным и политическим проблемам в криптоиндустрии. 🚨🔥
Просмотреть
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть