Найбільше зростання руху неактивних токенів XRP: аналіз відкритого інтересу

Найбільше зростання руху неактивних токенів XRP: аналіз відкритого інтересу

Великі рухи неактивних токенів XRP стрімко зростають зі збільшенням відкритого інтересу

Поки ціни фліртують з зоною $0,52, XRP нещодавно спостерігав своє найбільше зростання у руху неактивних токенів протягом майже трьох тижнів на тлі збільшення відкритого інтересу.

З пануючим спадом на ринку відбувається турбулентний період для XRP та інших криптовалют. Хоча XRP нещодавно втратив 10,1% протягом тижня, звіт від The Crypto Basic вчора підтвердив, що він перевершив широкий ринок, який впав на 13,3% протягом того ж періоду.

XRP короткочасно впав до мінімуму на рівні $0,4782 у перший день цього місяця, але швидкий рух уперед дозволив йому відновити ключові рівні на рівнях $0,50, $0,51 і, найновіше, $0,52. На тлі руху вгору, Santiment звернув увагу на спостереження про зростання руху неактивних токенів XRP.

У аналітичному пості вчора ресурс криптовалютного поведінки використовував свій показник віку токенів, щоб виявити масштабний ріст кількості старих токенів, пересуваних учасниками ринку, зі значенням, що зросло до 130,14 мільярда 1 травня.

XRP бачить сплеск у русі неактивних токенів

Особливістю цього показника є відстеження кількості токенів XRP, які пересуваються трейдерами в певний день, а потім множаться цим числом на останню дату, коли токени були пересунуті. Останні дані показують найвище значення з квітня 13, вказуючи на те, що учасники ринку пересунули велику кількість неактивних токенів XRP 1 травня.

Santiment підтвердив, що хоча мережа XRP спостерігала схожий ріст 13 квітня, становивши 131,41 мільярда, ринок відреагував масштабним регресом. Цей ріст співпав з вже песимістичною фазою для XRP, оскільки він вже зафіксував падінок у 11,54% 11 і 12 квітня.

Як наслідок, ріст показника віку токенів 13 квітня був наслідком переміщення інвесторів на продаж чи розподіл їхніх утримань як страхування від більших падінків. Це призвело до масштабного падінку ціни XRP на 12,44% 13 квітня, що є його найбільшим внутрішнім втратами з 17 серпня 2023 року.

Однак промислові аналітики вважають, що сплеск токенів, пересунутих 1 травня, може призвести до іншого результату. Як стверджує Santiment, нещодавній сплеск руху може бути пов`язаний з тим, що інвестори поспішають придбати більше токенів XRP. Це може, в свою чергу, підтримати тривалу ралі XRP, яка вже бачила повернення на рівень $0,52.

Інвестори виводять свої токени з бірж

Крім того, додаткові дані від Coinglass показують позитивну тенденцію, що підтверджує, що біржі спостерігали сплеск від`ємного Netflow 1 травня на суму -$29,11 млн. Це було результатом виведення інвесторами їхніх токенів XRP з бірж, можливо для зберігання в холодних гаманцях на довгостроковий термін.

Santiment також звернув увагу на зростання відкритого інтересу XRP, який стрімко зросла до 3-тижневого максимуму понад $480 млн 2 травня. Збільшення відкритого інтересу при підйомі цін свідчить про прихід нових коштів, що підсилює силу в розгортанні ралі та покращує ліквідність. Ці показники зазвичай вказують на зростаючі бикові настрої.

Зазначимо, що XRP зріс на 3,90% цього місяця, прагнучи компенсувати втрати у 20,44%, зазнані в квітні. XRP вже повернув режим $0,52, наразі торгується за $0,5202, але змінює власників під 20-денним ЕМА ($0,5279). Бики повинні міцно захищати рівень $0,4851, щоб захистити від більших падінків цього місяця.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть