Ціна Dogecoin (DOGE): шанси на зростання через платформу X.

Ціна Dogecoin (DOGE): шанси на зростання через платформу X.

Ціна Dogecoin (DOGE) готова стрімко зрости за потенційної інтеграції платежів типу X?

Є припущення, що Dogecoin (DOGE) буде використовуватись для безпосередніх платежів у новій функції X.

Ціна DOGE все ще торгується в межах корекційного патерну, чию лінію опору він вчора відкинув. Прорив та повторне тестування Dogecoin

Щотижнева діаграма показує, що ціна DOGE знизилася під лінію спуску опори з жовтня 2022 року. Після 400 днів Dogecoin нарешті прорвався у листопаді 2023 року, досягнувши максимального рівня в $0,107 наступного місяця.

Однак, з того часу DOGE впав. Він повернувся до трендової лінії в січні 2024 року, підтвердивши її як опору (зелена позначка) та відскочивши.

`DOGE/USDT

Трейдери використовують RSI (відносна сила) як показник імпульсу, щоб оцінити, чи ринок перекуплений або перепроданий, а також чи накопичувати або продавати актив.

Якщо значення RSI перевищує 50 і тренд вгору, володарі биків все ще мають перевагу, але якщо значення менше 50, то навпаки. Щотижневий RSI відскочив на рівні 50 і зростає, що свідчить про биковий тренд.

Аналітики та трейдери криптовалют на X дуже оптимістичні щодо майбутніх перспектив DOGE.

Це тому, що X створив спеціальний рахунок для платежів на своїй платформі, що спонукає до припущень, що DOGE буде використовуватись для криптоплатежів на платформі.

Користувач під ніком CryptoGodJohn вважає, що прорив та повторне тестування вже завершено. Він запостив на Twitter: $DOGE break out — retest complete Now at a big level — flips this and can see the next leg higher towards $.10 New narrative starting —-

Обліковка @XPayments щойно була створена… Чутки, що X / Twitter почнуть використовувати DOGE як універсальний платіжний засіб на X Усі очі увесь на час на наступні кілька днів звернені на @elonmusk DOGE/USDT 4-годинна діаграма

`DOGE/USDT

Користувач під ніком The Birb Nest також має биковий настрій через платформу платежів на X, тоді як Pepa прогнозує, що ціна досягне $10. Cevo має биковий настрій зі схожих причин, стверджуючи:

Це найкращий час мати кілька DOGE. Навіть коли він стане основною валютою для X Payments, це не буде таким биковим, як припущення, що він стане. Буквально немає другого такого хорошого часу. Прогноз ціни DOGE: Чи може ціна прорватись?

Навіть якщо щотижневий графік дає биківський прогноз, щоденні читання не збігаються через рух цін та RSI. Рух ціни показує, що DOGE повернувся в межі зростаючого паралельного каналу, який існує з червня 2023 року.

Хоча DOGE прорвався з каналу у грудні, він не зміг утримати зростання (зелена позначка) і впав нижче лінії опори на початку року. З тих пір він двічі підтвердив лінію опори (червона позначка), останній раз вчора.

`DOGE/USDT

Прорив з каналу може спричинити зростання ціни DOGE на 40% до наступної опори на рівні $0,118. Невдале досягнення цієї мети може призвести до 27% падіння до підтримуючої лінії каналу на рівні $0,060.

Цей аналіз цін є лише інформаційним і не може вважатись фінансовою чи інвестиційною порадою. BeInCrypto зобов`язується до точного й безпристрасного повідомлення, але умови ринку можуть змінюватися без попередження. Завжди проводьте власне дослідження та проконсультуйтеся з фахівцем, перш ніж приймати фінансові рішення.

Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
🔥 Ripple прогнозирует достижение $1 с проектом FedNow, трансформирующим платежи. XRP технически готовится к росту, сопротивление на $0.60. Аналитики предсказывают XRP выше $1 в следующие годы. 🚀 #XRP #Ripple #FedNow
Просмотреть
Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Криптовалюты радуют инвесторов: BTC преодолел $64 тыс., ETH и SOL тоже растут. XRP не следует за трендом рынка. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP и других криптовалют к 2025 году
Прогноз цены XRP и других криптовалют к 2025 году
Криптожурналист: XRP может достичь $5 к 2025 году, согласно прогнозам экспертов. Ash Crypto видит рост на 412-754%. Прогнозы также включают Bitcoin до $150-250 тыс. 😊📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена TIA на Celestia Mainnet выросла на 21%
Цена токена TIA на Celestia Mainnet выросла на 21%
Обзор: Celestia Mainnet запущена, цена токена TIA выросла на 21%. Рост связан с обновлением Lemongrass и улучшениями, усиливающими сеть Cosmos. Поддержка и интерес инвесторов растут. Цена достигла $6,48, с объемом торгов $312,67 млн за 24 часа. Рыночный прогноз неопределен из-за разблокировки 175,74 млн монет TIA 31 октября. 🚀📈🌐 #celestialaunch #TIAprice21% 🌟
Просмотреть