Падіння ціни Dogecoin (DOGE) відзначилося відраженням

Падіння ціни Dogecoin (DOGE) відзначилося відраженням

Ціна Dogecoin (DOGE) балансує на відмінних відраженнях, оскільки основні показники стають в негативне становище.

Останні тижні ціна Dogecoin (DOGE) знаходилася в медвежа стані. Зокрема, ціна DOGE відзначила значний спад нещодавно в середи широкого ринку криптовалют. Ринок був свідком бойню, оскільки інвестори розглядають рішення Федерального резерву США (FOMC) щодо відсоткових ставок.

Більше того, у вівторок відбулася вирок засновнику Binance Чанпенгу Джао, який визнав себе винним у порушеннях, пов`язаних з відмиванням грошей. Хоча йому було призначено чотири місяці ув`язнення, крипторинок зазнав стрімкого падіння в брутальній реакції на цей розвиток подій.

Кінець ралі криптовалют з мемами.

На початку цього року ринок спостерігався зростання цін на мем-криптовалюти. Dogecoin, провідна мем-криптовалюта за ринковою капіталізацією, вела це відродження мем-криптовалют та встигла випередити під час цього часу. Однак нещодавно речі взяли гострий оберт.

Якщо мем-криптовалюта торгувалася понад рівнем ціни в $0.22 на початку квітня, її ціна відтоді дуже поглибилася. До цього цікаво, що ралі мем-криптовалюти здається завершився. Не лише ціна Dogecoin розбилася, але і інші монети, які Shiba Inu (SHIB) та dogwifhat (WIF), також рухаються вниз у даний момент.

Ціна DOGE наразі торгується на рівні $0.125, що становить значний впадок на 7.87% протягом останніх 24 годин. Дивно, але за останні 30 днів її ціна впала на 39.29%. Хоча ці цифри підкреслюють волатильність широкого крипторинку, вони також показують неприємну сторону сектору мем-криптовалют. Негативні показники Dogecoin.

Оскільки ціна DOGE розпадається, дані CoinGlass показують, що за останні 24 години здійснено ліквідацію на суму $13.56 мільйонів. З загальної суми $12.44 мільйонів припадає на довгі позиції та $1.12 мільйона на короткі позиції. Ці дані свідчать про тривожну ситуацію інвесторів під час поточної медвежої фази на ринку.

Ще одним тривожним сигналом для Dogecoin є відсутність інтересу інвесторів до нього. Відкритий інтерес, ключовий показник для мем-криптовалюти, дає негативні сигнали. Дані CoinGlass показують, що відкритий інтерес до Dogecoin скоротився на 12.61% до $693.70 мільйонів за останні 24 години. Ці цифри лише ще один знак згасання інтересу до мем-криптовалюти.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть