Сигнал для покупки Bitcoin Cash та Dogecoin

Сигнал для покупки Bitcoin Cash та Dogecoin

Сигнал для покупки двох найбільш перепроданих криптовалют сьогодні

Після цього тижня краху на ринку криптовалют, цифрові активи наразі демонструють ведмежі технічні індикатори, такі як слабкий відносний індекс сили (RSI). Однак дві популярні криптовалюти мають потенційний сигнал для покупки, з екстремально перепроданим станом на 1 травня.

Як повідомляє Finbold, трейдери позицій довгої дії втратили $400 мільйонів з 30 квітня, оскільки $250 мільярдів капіталізації залишили ринок. Крах вразив трейдерів Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH) в основному, але всі криптовалюти понесли вагомі втрати.

Раніше трейдери криптовалют зареєстрували $100 мільйонів загальних ліквідацій за 4-годинний часовий проміжок, який розпочав масовий продаж. У результаті середній RSI впав до слабкого стану нижче 34 індексних пунктів, що свідчить про загальний ведмежий нахил.

Натомість, хоча деякі трейдери панікують і продають, інші можуть побачити можливість сигналу для покупки криптовалют за зниженими цінами. Зокрема, Finbold визначила Bitcoin Cash (BCH) та Dogecoin (DOGE) як дві найбільш перепродані криптовалюти у 4-годинному графіку CoinGlass. Bitcoin Cash (BCH): Найбільш перепродана криптовалюта

По-перше, Bitcoin Cash був найбільш перепроданою криптовалютою на момент публікації, з RSI за 4 години 21.07. BCH має нейтральний 52.4 в щотижневому часовому масштабі, хоча має слабкий RSI за 24 години 33.37.

На момент написання цього тексту монета торгується за $406,2, що на 1,41% менше за останні 4 години.

Finbold раніше повідомляв про два інші сигнали для покупки Bitcoin Cash через високі негативні ставки фінансування та ліквідації коротких позицій. Відомий конкурент Bitcoin виділявся як альтернатива, оскільки комісії за транзакції BTC досягли рекордних висот вище $100 за операцію. Сигнал для покупки Dogecoin (DOGE)

Тим часом Dogecoin має другий найвищий сигнал перепродажу серед топ-100 криптовалют у 4-годинному таймфреймі. DOGE торгувався на рівні $0,12 на момент публікації, з RSI 23,9.

Так само, як Bitcoin Cash, провідна мем-монета має нейтральні 50,03 та слабкі 31,1 щотижневі та щоденні RSI відповідно.

Варто зауважити, що перепроданий статус не гарантує короткострокової позитивної динаміки цін та часто розглядається як ведмежий індикатор. Наразі інвестори криптовалют очікують провідного сигналу, який може прийти з макроекономічних рішень щодо процентної ставки Федерального резерву.

Відмова від відповідальності: Зміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал перебуває під ризиком.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть