Фінансові досягнення Riot Platforms у першому кварталі

Фінансові досягнення Riot Platforms у першому кварталі

Riot Platforms Inc у зеленому зоні на момент написання після того, як звітував про несподівану прибуток за перший фінансовий квартал.

Виручка склала $79.3 мільйона в Q1 - порівняно з $95.5 мільйона, який експерти передбачали, як стверджує прес-реліз, який біткоїн-майнер опублікував у середу.

З іншого боку, аналітики передбачали втрату в розмірі 21 цента на акцію, тоді як Riot Platforms заробила рекордних 82 центи на акцію. За словами Джейсона Леса - його генерального директора:

`[Riot] досягла кількох значущих вікових каменів [у Q1], які додатково зміцнюють наш шлях зростання`.

Riot Platforms тепер очікує завершення цього року з загальною потужністю власного майнінгового хеш-швидкості 31 Ег / с. Їх акції зараз впали на 40% порівняно зі своїм рекордним показником за рік.

Riot Platforms приписало багато сили у свій фінансовий перший квартал за рік великому зростанню ціни Bitcoin на 131% порівняно з минулим роком.

Фірма, яка включена до списокних паперів Nasdaq, добула в загальній складності 1364 біткоїнів - це на 36% менше, ніж у тому ж кварталі минулого року, в той час як витрати на майнінг у середньому становили $23,034, що на 14.5% більше порівняно з попереднім роком. Генеральний директор Лес також сказав у прес-релізі сьогодні:

`У минулий місяць Riot також оголосив енергізацію нашого об`єкту в Корсікані, який, на наш погляд, стане найбільшим присвяченим майнінговим об`єктом біткоїна в світі, якщо буде повністю розроблений`.

Ця історія розвивається. Перевірте через кілька хвилин для отримання більших оновлень!

Допис Riot Platforms` Q1 earnings `further solidify our growth path` спочатку з`явився на Invezz.

Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Вычислительная мощность биткойна снизилась на 9,95% после рекордного хэшрейта. Майнеры сталкиваются с экономическими препятствиями из-за низких комиссий и уменьшения вознаграждений. Уровень хэшрейта снизился на 69 EH/s, вызывая нарастающие вызовы для майнеров. 😕 #биткойн #хэшрейт
Просмотреть
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Обзор: Bitmain влияет на майнинговые пулы биткоина, анализ показал сходство работ на 37% хэшрейта. Poolin, BTC.com схожи с AntPool на 99% и 98%. Исследования 0xB10C обращают внимание на роль Bitmain, но не обязательное контролирует их работу. ⛏️🔍
Просмотреть
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой, JPMorgan предупредил о возможном замедлении роста хэшрейта. Доля майнеров из США на бирже достигла рекордного уровня. Hut 8 увеличил рыночную капитализацию, CleanSpark снизилась. Jefferies предупреждает о сложном месяце для майнеров. 😕📉 #криптовалюта #Bitcoin #майнинг
Просмотреть
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры отказываются от Биткоина ради ИИ из-за роста затрат. Цены на Биткоин растут, но майнинг становится всё сложнее. Банкротства, снижение дохода - вызовы для отрасли. Некоторые компании переключаются на ИИ и HPC. 📉⛏️🔝
Просмотреть