Сезон альткоїнів 2024: топ-3 криптовалют для спостереження

Сезон альткоїнів 2024: топ-3 криптовалют для спостереження

Чи розпочнеться сезон альткоїнів у травні 2024 року? Топ-3 криптовалюти для спостереження

Ціну біткоіна очікувалось підвищити після халвінгу, що відбувся наприкінці квітня. Однак, коли цього не сталося, інвестори звернули увагу на альткоїни.

Багато хто очікує, що сезон альткоїнів відбудеться незабаром, проте ймовірність цього здається низькою за винятком цих трьох альткоїнів. Домінування біткоїна знову зростає

Домінування біткоїна досягло 56,32% наприкінці квітня і почало зменшуватися до 54,34%. Проте, за останні кілька днів це домінування зростає майже до 55%, загрожуючи можливості виходу альткоїнів і ринку, щоб зафіксувати сезон альткоїнів.

Зрозуміло, що сезон альткоїнів зазвичай настає, коли 75% з топ-50 монет ведуть себе краще за біткоїн за останні 90 днів. Наразі ця цифра становить 35%, що далеко не вистачає для підтвердження справжнього сезону альткоїнів.

Тому, шанси на сезон альткоїнів у травні дуже низькі, тому він може продовжитися до червня. Однак ці три альткоїни планують розкритися у наступному місяці. Ethereum (ETH) перебуває в биковому реверсивному патерні

Ціна Ethereum, яка торгується на рівні $3,063, не змогла пройти верхню лінію спадаючого клина, в якому вона застрягла з березня. Після невдалі спроб у минулому, другий за величиною криптоактив в світі може розкритися після відбиття від підтримки на рівні $2,991.

Спадний клин - це биковий чартовий патерн, який характеризується збігаючимися тенденційними лініями, які нахиляються вниз, що вказує на можливу зміну напрямку зниження. На основі цього патерну ціль для ETH встановлено на рівні 16,7% вище верхньої лінії тренду, позначеної на рівні $3,695.

Але якщо підтримка на рівні $2,991 буде порушена, Ethereum може впасти до $2,800, анулюючи бикову тезу. Helium (HNT) готується відмінити Смертельний Хрест

Ціна Helium різко відновилася минулого тижня після падіння до рівня $3.63. Під час спадання альткоїн сформував смертельний хрест. Це відбувається, коли 50-денна Експоненційна Рухома Середня перетинається знизу від 200-денної ЕРС, що типово сигналізує можливий нисхідний тренд або слабкість ринку вперед.

Точне так, недавнє відновлення може не лише анулювати смертельний хрест, але й сформувати золотий хрест. Це може підштовхнути ціну HNT поза рівень опори на рівні $6.33, щоб перетворити його в підтримку. Підйом може дозволити Helium увійти в реверс на 26%, щоб повернути $7 та $8 як підтримку.

Проте, якщо смертельний хрест важить більше, ніж потенційний вибух, можливе зниження до рівня $3.6. Втрата цього рівня також анулює бикову тезу. Чи може Shiba Inu (SHIB) вийти зо знижуючого каналу?

Ціна Shiba Inu рухається в межах знижуючого каналу, але з підтримкою 50- та 200-денної ЕРС, булішний вибух може відбутися вже незабаром.

Прорив вище верхньої лінії тренду на рівні $0.00002584 може перетворитися на зростання на 29% для мем-койна, можливо відправивши його до $0.00003332.

Цей підйом може статися в травні, за умови, що мем-койн не побачить зниження на щоденному графіку. Втрата підтримки на рівні $0.00002268 може відправити SHIB на падіння нижче $0.00002000. Це анулюватиме бикову тезу, збільшуючи можливі втрати.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть