Життя після вязниці: Binance Засновник орієнтується на нові горизонти

Життя після вязниці: Binance Засновник орієнтується на нові горизонти

‘I Will Do My Time’: Binance Founder Sets Sights on Life After Prison

Crypto більйонер Чанпенг `C.Z.` Чжао звернувся до Twitter кілька годин після отримання чотирирічного ув`язнення в судному залі в Сіетлі, щоб подякувати прихильникам і вказати на `срібну підкладку` у цьому місячному правовому процесі.

`Я відбуду свій термін, завершу цю фазу і зосереджуся на наступній главі свого життя`, - написав Чжао. `Я залишуся пасивним інвестором (та тримачем) у криптовалюті. Наша галузь увійшла в нову фазу`.

Він зазначив, що освіта стане його фокусом після виходу з в`язниці - ймовірно через Академію Гігл, яку він оголосив у березні, чекаючи на свій день в суді.

`Я хочу подякувати всім за вашу турботу та підтримку, чи то у вигляді листів, підтримки у X або в будь-якому іншому вигляді`, - написав Чжао. `Це все для мене багато значить і допомагає мені залишатися сильним`.

Він також похвалив колишню компанію та підсилить загальну тему своєї судової справи.

`Срібна підкладка цього всього процесу полягає в тому, що Binance була під дзеркальними розділами, а кошти є SAFU`, - сказав він. `Дотримання вимог - дуже важливо... Захист користувачів!`

Чжао підтвердив свою вину у федеральних звинуваченнях у відмиванні грошей минулого року, які спрямовувалися на корпоративну культуру в Binance, яку федеральні прокурори вважають більшим пріоритетом зростання, ніж попередження шахрайства. Його змусили покинути компанію і сплатити штраф у розмірі 50 мільйонів доларів.

Міністерство юстиції США сказало, що Чжао повинен був б підлягати підвищеним вказівкам збільшення термінів через тяжкість його злочинів і просив суддю про тримісячне ув`язнення. У вівторок відбулося обговорення щодо відповідного терміну, оскільки прокурори прагнули використовувати цю справу для `надіслання повідомлення` майбутнім поганим діячам.

Федеральний суддя Річард Джонс не погодився і замість цього дотримався рекомендацій федерального відділу нагляду. Чжао отримає кредит за вже відсиджений час, і чотирирічний термін може включати лише 10 місяців у в`язниці з іншим часом під наглядом після виходу на волю.

`Все, що я бачу про вашу історію та характеристики, є пом’якшувального та позитивного характеру`, - сказав Джонс Чжао, за даними The Verge.

Коли Чжао завершить свій термін, його `наступна глава` в освіті, ймовірно, буде включати Академію Гігл, безкоштовну онлайн-освітню платформу для учнів від першого класу до середньої школи. Він пропонує проект через концептуальну роботу, яка пропонує `зробити базову освіту доступною, пристрасною та адаптивною для дітей, які сьогодні не мають до них доступу по всьому світу, безкоштовно”.

“Ми шукаємо вчителів, які можуть створювати цифровий контент”, - писав він тоді. “Я сам буду учнем”.

Лише тиждень тому він представив яскраво-вибарвлений, посміхаючийся логотип академії.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть