Криптоспільнота підтримує Чанпенг Жао в опитуванні

Криптоспільнота підтримує Чанпенг Жао в опитуванні

30k+ Криптоспільнота підтримує Чанпенг Жао в динамічному ончейн опитуванні

У важливій демонстрації підтримки спільноти, понад 30 000 користувачів ончейн висловили свою підтримку Чанпенгу Жао (CZ), засновнику Binance, через децентралізоване опитування на AlphaorBeta. Це опитування, що діє на платформі Opinion Labs, шукало відомості про те, чи переважають внесок Чанпенга Жао у світ криптовалют його минулі регуляторні виклики. Протягом всього 24 годин опитування зібрало значну кількість участі з боку провідних думокодавців та користувачів, підкреслюючи тим самим, що криптоспільнота стоїть за Чанпенгом Жао.

Результати опитування були однозначними: 81% учасників підтвердили, що внесок Чанпенга Жао дійсно переважає його минулі регуляторні помилки. Ця сильна підтримка спільноти підкреслює вплив, який Чанпенг Жао мав на сектор криптовалют та підкреслює широке визнання його зусиль.

Видатні фігури криптовалют, включаючи Ash Crypto, Pushpendra та Crypto Rand, разом з численними іншими, публічно підтримали Чанпенга Жао. Крім того, на Twitter з`явилася громадянська рух, під хештегом #JusticeForCZ #JusticeForCrypto, що додатково підсилює голос спільноти в адвокатурі за справедливе регулювання. Ось Це Чанпенг Жао.

За 6 років він перейшов від $40M втрат до побудови $33,000,000,000 криптовалютної імперії.

Тепер у своєму розквіті він стикається з 3-річним терміном від Департаменту юстиції. @cz_binance один з провідних думових лідерів у світі криптовалют, і ось чому його історія має значення для криптоспільноти.

Це потужне виявлення підтримки спільноти та індустрії додається до значної підтримки, яку вже продемонстрували 161 лист, подані судді минулого тижня. Ці події є важливим моментом, що демонструє позицію криптоспільноти стосовно вироку Чанпенга Жао.

Поки правові процедури Чанпенга Жао продовжуються, наслідки його справи виходять за рамки індивідуального питання. Результат може вплинути на загальний ландшафт інновацій та регулювання у криптовалютній індустрії США, впливаючи на те, як ключові гравці, такі як Uniswap, Ripple та Tornado Cash, вирішують свої юридичні виклики.

Криптовалютна індустрія дуже свідома необхідності чітких правил та справедливого ставлення. Справа Чанпенга Жао підкреслює важливість створення справедливих регуляторних каркасів, щоб забезпечити можливість індустрії продовжувати процвітати та інновувати.

Посилання: https://x.com/AlphaOrBeta_FUN/status/1784871486919999524

http://app.alphaorbeta.com/voteDetails?voteId=96747df2-f92f-4d44-8517-43430c6e347a Підписуйся на Google News

Відмова від відповідальності: Текст вище є рекламно-інформаційним матеріалом, який не є частиною редакційного контенту Cryptonews.com.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть