Топ 5 Альткоінів за $0.1 в травні: Shiba Inu, VeChain, SKALE, Rubic, BONK

Топ 5 Альткоінів за $0.1 в травні: Shiba Inu, VeChain, SKALE, Rubic, BONK

Тут є Топ 5 Альткоіни за $0.1, які варто купувати в травні

Ця стаття визначає п`ять рекомендованих альткоінів для інвестування, так як закінчується спекотний квітневий місяць.

Ринок альткоінів стикнувся з великою перешкодою в квітні, з цінами, які падали ще нижче через нестабільність цін на Біткоїн. Зараз, коли місяць наближається до кінця, криптоспільнота очікує биковий ралі в травні, особливо після зменшення на 10 днів тому.

Незважаючи на цей оптимізм, ціни альткоінів продовжують падати, оскільки Біткоїн показує оборвні позитивні ознаки відновлення, за якими наступають подальші впадання. Однак, спостерігачі ринку очікують потенційного повороту наступного місяця. В очікуванні цієї зміни, The Crypto Basic визначив п`ять альткоінів за $0.1, які вважаються перспективними для інвестування.

Shiba Inu

На момент публікації, Shiba Inu продається за $0.00002397, втративши 21% своєї вартості за останні 30 днів. Shiba Inu заслуговував на включення в цей список завдяки своєму положенню як друга найбільш цінна мем-монета та сильному потенціалу відтворити минулий успіх.

Вчора The Crypto Basic виявив, що ціна Shiba Inu може стрімко зрости на понад 350% до виходу в діапазон $0.0001 наступного місяця. Ця прогноз далася на основі траєкторії Shiba Inu в 2021 році, коли вона зросла в чотирираз у травні.

VeChain (VET)

VeChain (VET) коливається навколо $0.03895 на момент звіту, маючи 15% падіння за свою 30-денну виставку. VET виходить як цінний інвестиційний актив на основі рекомендацій кількох спостерігачів ринку.

Наприклад, аналітик EGRAG неодноразово підкреслював потенціал VET досягти позначки у $1 на цьому биковому ринку. На його думку, VET значно недооцінений настільки, що він може потенційно звільнити роздрібних інвесторів фінансово, коли він у кінцевому підсилається.

SKALE (SKL)

Подивись, щоб побачити, як Shiba Inu та VeChain є криптовалютами великого капіталізму, SKALE (SKL) виходить як помітний альткоін малого капіталу за $0.1. SKL торгується за $0.0842, відмовившись понад 31.46% своїх прибутків за останній місяць в пристрасні ведмеді.

SKL був серед помітних виконавців початкового бикового ралі цього сезону, зростаючи в 342% з низьким показником у $0.0282, перш ніж ведмеді встановились цього місяця. Три дні тому видатний ринковий ветеран Michaël van de Poppe підсвітив SKL серед токенів, які можуть розширитися втричі проти Біткоїн `з найменшим ризиком.`

Rubic (RBC)

Аналітик Ali Martinez визначив RBC як монету, яка варта розгляду на початок травня 2024. В аналізі Мартінеса було аргументовано, що RBC формує підйому трикутної форми на своєму 3-денному графіку.

Він зауважив, що закриття вище $0.0445 може викликати значне зростання на 70%, що потенційно прискорить актив до $0.0767.

BONK

Видатна мем-монета Solana, BONK, ще раз дивує крипторинок масштабним поверненням. Чотири дні тому він стрімко піднявся з мінімуму 13 квітня у $0.00001257 до висоти $0.00002946.

Ця траєкторія вказує на вибуховий приріст 134% під час періоду значної ведмежої волатильності. Цікаво, що BONK продовжує утримувати більшість прибутків, незважаючи на вплив Біткоїна на цьому тижні, з його вартістю на рівні $0.00002435 на останній перевірці.

XRP: потенциал взлета цены после Золотого Сечения
XRP: потенциал взлета цены после Золотого Сечения
XRP образовало Золотое Сечение, сигнализирующее о возможном росте цены. Встречаются психологические барьеры на уровнях $0,61-$0,66 и $0,748. Преодоление их может привести к новым максимумам. 📈🚀 #XRP #крипта
Просмотреть
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рыночная капитализация USDT достигла исторического максимума, намекая на Уптобер для криптовалют. Оптимизм возрастает, возможен альтсезон. Но рост Tether вызывает вопросы о его устойчивости. Впереди неопределенность. 📈🤔
Просмотреть
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD) показывает рост на фоне улучшения рыночного настроения и снижения ставки. На $1,68 (+5,93%), ожидается тестирование уровней $1,849 и $1,990. Растущая капитализация и интерес инвесторов поддерживают бычий тренд. 🔼📈
Просмотреть
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
AAVE достиг двухлетнего максимума в $173, восстановившись после падения. Ожидается дальнейший рост благодаря изменениям на рынке криптовалют. Общий объем заблокированных средств AAVE также увеличился до $22.1 млрд. 🚀📈
Просмотреть