Прогнози для Shiba Inu: досягнення $0.0001

Прогнози для Shiba Inu: досягнення $0.0001

Ось Топ-прогнози для того, щоб Shiba Inu досягла $0.0001

Ця стаття ідентифікує провідні прогнози, що прогнозують, що Shiba Inu встановить новий історичний максимум на рівні ціни $0.0001.

Shiba Inu зазнав суттєвих втрат від широкомасштабних корекцій цін цього місяця. На сьогоднішній день SHIB втратила 22,73% за останні 30 днів. Хоча вона досить відновилася після основного спаду, Shiba Inu тепер стикається з викликами прориву території $0.000024, з яким вона бореться вже протягом останніх кількох днів.

Незважаючи на поточні виклики, ентузіасти залишаються оптимістичними стосовно потенціалу Shiba Inu для значних цінових скачків. Відповідно, багато спостерігачів у ринку спекулюють щодо можливості налагодження SHIB до непередбачуваної цілі в $0.0001 під час очікуваного відновлення. 5 Прогнозів для Shiba Inu, яка досягне $0.0001

Наглядач ринку Юніс Вонг нещодавно висловив думку, що Shiba Inu готується до `другої ноги` бикового райду. Ця перспектива виникла через агресивний биковий рейд, який Shiba Inu організувала наприкінці лютого і на початку березня, що підвищило її ціну до значення, яке не бачилося протягом трьох років.

Тепер, після ворожого опору SHIB після райду, Вонг вважає, що Shiba Inu готується повторити. Цей аналітик натякнув на сценарій, в якому Shiba Inu продовжить дійти до $0.000125 під час передбаченого `другого руху`.

Тим часом, аналітик Бунчхіенг аргументував на TradingView, що Shiba Inu має потенціал повторити історію 2021 року. Він запропонував, що цілком можливо, що цінність SHIB досягне $0.0001 в цьому циклі, роблячи паралелі зі зразком, поміченим під час бикового ринку 2021 року. Дивно, що протягом того періоду Shiba Inu підвищилася більше ніж на 800 000%.

У минулому місяці, під час того, як Shiba Inu райдила, відомий крипто-пундит Оскар Рамос зауважив, що стрибок збільшив ймовірність того, що ціна активу піднесеться до $0.0001. За його словами, рівень ціни Shiba Inu в $0.0001 `100% відбувається`.

Цікаво, аналітик Гем Шериф вдивитися в подібну думку в той самий час. Він представив діаграму, яка гіпотетично уявляє свічкові моделі, які можуть привести Shiba Inu поза межі $0.00011.

Тим часом, після того, як ведмеді взяли під контроль Shiba Inu наприкінці березня, аналітик Джавін Маркс переглянув свої прогнози щодо SHIB. Маркс запропонував, що незважаючи на зворотність цін, ведмеді можуть мати більшу силу в погоні за ціллю $0.000081. Він зауважив, що реалізація $0.000081 відкриває додаткові прориви, які можуть привести до включення $0.0001553 в процес гри.

Коли Shiba Inu може досягти $0.0001?

Більшість аналітиків, що прогнозують рівень цін $0.0001 для Shiba Inu, очікують, що вартість матеріалізується в межах цього бикового ринку, який очікується завершити в 2025 році. При торгівлі Shiba Inu на рівні $0.0000248 досягнення цільової ціни вимагало б лише 303% зростання ціни для SHIB. Цікаво, що SHIB продемонструвала 350% зростання ціни менш як за десять днів у минулому місяці.

Хоча 303% зростання здається досяжним для SHIB, вчені з Changelly вказують на те, що Shiba Inu може досягти $0.0001 лише до 2027 року. Проте важливо зауважити, що ці прогнози є лише схематичними, і не розглядати їх як інвестиційні поради.

XRP: потенциал взлета цены после Золотого Сечения
XRP: потенциал взлета цены после Золотого Сечения
XRP образовало Золотое Сечение, сигнализирующее о возможном росте цены. Встречаются психологические барьеры на уровнях $0,61-$0,66 и $0,748. Преодоление их может привести к новым максимумам. 📈🚀 #XRP #крипта
Просмотреть
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рыночная капитализация USDT достигла исторического максимума, намекая на Уптобер для криптовалют. Оптимизм возрастает, возможен альтсезон. Но рост Tether вызывает вопросы о его устойчивости. Впереди неопределенность. 📈🤔
Просмотреть
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD) показывает рост на фоне улучшения рыночного настроения и снижения ставки. На $1,68 (+5,93%), ожидается тестирование уровней $1,849 и $1,990. Растущая капитализация и интерес инвесторов поддерживают бычий тренд. 🔼📈
Просмотреть
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
AAVE достиг двухлетнего максимума в $173, восстановившись после падения. Ожидается дальнейший рост благодаря изменениям на рынке криптовалют. Общий объем заблокированных средств AAVE также увеличился до $22.1 млрд. 🚀📈
Просмотреть