Надзвичайний ріст цін ARB і WLD: аналіз і перспективи

Надзвичайний ріст цін ARB і WLD: аналіз і перспективи

Ціни ARB і WLD зростають за останні 24 години: чи продовжиться бичий імпульс?

Вперше з 24 квітня ціна Arbitrum (ARB) перевищила $1 після того, як токен виріс на 9,73% за останні 24 години. На момент публікації ціна ARB становила $1,15. За даними Coin Edition, вартість токену зросла після Ethereum (ETH), з яким ARB має міцну кореляцію, піднялася в той же період.

Ще один токен, який зафіксував значний ріст, - це Worldcoin (WLD). На момент написання цієї статті WLD продавався за $4,93 — це зростання на 4,66% за останні 24 години. Чи може ціна токенів продовжити ралі? Давайте з`ясуємо.

Згідно з графіком ARB/USD за 4 години, продавці тягнули ціну вниз з 24 квітня. Однак, здається, ведмеді втомилися, дозволивши бикам скористатися ціною та спровокувати підйом.

Хоча ціна ARB зросла, над головою з`явилася перешкода на рівні $1,19. Закриття вище цієї опори може притягнути ARB до $1,27. З іншого боку, відкидання може призвести до пониження ціни ARB нижче $1 ще раз.

Проте індекс відносної сили (RSI) стрибнув, підказуючи, що присутній покупний імпульс. Крім того, RSI не досягав перепроданої точки, яка могла б знизити ціну ARB. Таким чином, цілі цін для токенів можуть бути між $1,27 і $1,45 в короткостроковій перспективі.

Графік ARB/USD за 4 години (Джерело: TradingView)

Крім того, зелені гістограми на Чудовому Осциляторі (AO) підтверджували прогноз. Однак трейдерам варто бути уважними. Якщо AO стане червоним, можливий ставний прогноз буде скасовано.

Підтримка, створена на рівні $4,60 на графіку WLD за 4 години, гарантовала зростання ціни. Але, як і ARB, WLD також повинен берегтися надмірної опори. Цього разу вона була на рівні $5,21. Однак поточний імпульс вказує на те, що WLD може зайти в цю опору, оскільки шлях виглядав відкритим для досягнення цінності.

Крім того, Зведена Конвергенція/Дивергенція Медіанних Ліній (MACD) була позитивною. Це вказує на бичий імпульс. Однак 12 та 26 ЕКСПОНЕНЦІЙНІ середні залишалися нижче нульової лінії, що вказувало на те, що бича тенденція ще не була підтверджена. В такому випадку ціна WLD може впасти.

Графік WLD/USD за 4 години (Джерело: TradingView)

Проте, якщо бики прорвуться і спричинять подальше зростання, WLD може розпочати ралі до $5,79. Це було місцем розташування рівня Фібоначчі 0,786, що вказувало на можливу підтримку для токену.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена у цій статті, має лише інформаційно-освітній характер. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання згаданого вмісту, продуктів або послуг. Читачам рекомендується проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

XRP: потенциал взлета цены после Золотого Сечения
XRP: потенциал взлета цены после Золотого Сечения
XRP образовало Золотое Сечение, сигнализирующее о возможном росте цены. Встречаются психологические барьеры на уровнях $0,61-$0,66 и $0,748. Преодоление их может привести к новым максимумам. 📈🚀 #XRP #крипта
Просмотреть
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рыночная капитализация USDT достигла исторического максимума, намекая на Уптобер для криптовалют. Оптимизм возрастает, возможен альтсезон. Но рост Tether вызывает вопросы о его устойчивости. Впереди неопределенность. 📈🤔
Просмотреть
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD) показывает рост на фоне улучшения рыночного настроения и снижения ставки. На $1,68 (+5,93%), ожидается тестирование уровней $1,849 и $1,990. Растущая капитализация и интерес инвесторов поддерживают бычий тренд. 🔼📈
Просмотреть
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
AAVE достиг двухлетнего максимума в $173, восстановившись после падения. Ожидается дальнейший рост благодаря изменениям на рынке криптовалют. Общий объем заблокированных средств AAVE также увеличился до $22.1 млрд. 🚀📈
Просмотреть