Остання можливість купити XRP до $2, заявив аналітик

Остання можливість купити XRP до $2, заявив аналітик

Аналітик визначає останню можливість купити XRP, перш ніж вона дійде до $2

Видатний крипто-коментатор Генрі вважає, що XRP зараз знаходиться на останній можливості вигідно купити, передбачаючи наближення ціни в $2 за цей актив.

Генрі нещодавно висловив цю точку зору щодо X, зауважуючи, що інвестиція в XRP приблизно за $0.5 є вигідною входовою позицією. Він вважає, що особи, які будуть навантажувати актив в цьому діапазоні, матимуть нагоду заробити `життєво важливі` прибутки при повному настанні бичого ринку в сезоні 2024/2025 років.

Чи готові ви до життєво важливих доходів? Власники XRP, це наш момент! Давай йти!!! XRP готовий, моя ціль - $2

Супровідні графіки визначили зони підтримки для XRP між межами $0.5 і $0.4. Два тижні тому XRP знову відвідала цей діапазон після 20% зниження ціни, спричиненого Bitcoin. Хоча XRP швидко відновилася і повернулася в діапазон $0.5, вона декілька разів поверталася до рівня ціни в $0.4.

Проте, через сім днів після падіння до $0.433, XRP відновила міцну позицію вище $0.5. Наприклад, актив піднявся до високого рівня $0.5691 за останні кілька днів.

Спостерігаючи за цим вражаючим відновленням, Генрі заявив, що XRP знаходиться на останньому етапі своєї дешевої території перед довгоочікуваним пост-південним бичим ринком. За його словами, XRP `готовий` до місяця. Він розкрив свою кінцеву ціль для XRP на цей сезон - $2

Особливо слід відзначити, що ціль Генрі попадає в межі деяких нецілісних перспектив для XRP на цей сезон. Проекція $2 значно звузує погляд інших ринкових коментаторів, які аргументували за точку $20. Цікаво, що деякі експерти вважають навіть ціну в $5 консервативною.

Крім того, можливість XRP дійти до $2 до 2025 року свідчить про те, що довгострокові інвестори в XRP можуть зіштовхнутися з додатковими роками утримання своїх інвестицій без бачення задовільних прибутків, оскільки ця ціна не відповідає досягненому піку в $3.84, зафіксованому в 2018 році.

Останнім часом серед прихильників XRP зростає загроза втрати поточного бичого ринку. Це занепокоєння отримало схвалений особливо тому, що XRP постійно торгується нижче $1 протягом початкових етапів цього бичого періоду, показуючи мінімальний рух.

Проте, XRP на рівні $2 означатиме значний приріст на 288.5% для осіб, які вступають на ринок XRP вперше. Щодо довгострокових власників, вони все ще будуть нести 47.916% дефіцит у своїй інвестиції в XRP.

XRP: потенциал взлета цены после Золотого Сечения
XRP: потенциал взлета цены после Золотого Сечения
XRP образовало Золотое Сечение, сигнализирующее о возможном росте цены. Встречаются психологические барьеры на уровнях $0,61-$0,66 и $0,748. Преодоление их может привести к новым максимумам. 📈🚀 #XRP #крипта
Просмотреть
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рыночная капитализация USDT достигла исторического максимума, намекая на Уптобер для криптовалют. Оптимизм возрастает, возможен альтсезон. Но рост Tether вызывает вопросы о его устойчивости. Впереди неопределенность. 📈🤔
Просмотреть
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD) показывает рост на фоне улучшения рыночного настроения и снижения ставки. На $1,68 (+5,93%), ожидается тестирование уровней $1,849 и $1,990. Растущая капитализация и интерес инвесторов поддерживают бычий тренд. 🔼📈
Просмотреть
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
AAVE достиг двухлетнего максимума в $173, восстановившись после падения. Ожидается дальнейший рост благодаря изменениям на рынке криптовалют. Общий объем заблокированных средств AAVE также увеличился до $22.1 млрд. 🚀📈
Просмотреть