Недооціненість ADA: метрики і аналіз

Недооціненість ADA: метрики і аналіз

Кардано (ADA) може бути варте уваги, ось чому

Кардано (ADA), 10-та за обсягом капіталізації криптовалюта, може бути варта уваги, оскільки метрика вказує на те, що вона може бути значно недооціненою.

Один з ключових показників, що свідчить про недооціненість ADA, - це метрика `відсоток кількості в прибутку`. Відсоток кількості в прибутку розраховується шляхом порівняння ціни придбання кожної одиниці криптовалюти з її поточною ціною, а потім оцінюється, який відсоток кількості зараз знаходиться в прибутку.

Коли актив має високе співвідношення кількості до прибутку, це зазвичай вказує на те, що більшість утримувачів придбали актив за більш низькими цінами. Ці показники можуть вибухнути під час бичиних ринків, наприклад, з жовтня 2023 року по березень 2024 року, і скачок часто корелює з показниками перекупленості. Однак показник відсотка кількості в прибутку краще використовувати разом із іншими показниками, такими як накопичення китів та MVRV.

Аналітична фірма Santiment на ланцюжку, у своєму останньому твіті, поділилася відсотками кількості в прибутку для ключових криптовалют Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin та Chainlink в розмірах 89,9%, 84%, 77%, 51,9%, 76,7% та 78,2%, відповідно.

Santiment рекомендує слідкувати за криптовалютами з нижніми показниками кількості в прибутку, оскільки вони часто вказують на недооціненість у порівнянні з іншими ринками. Це може стосуватися Cardano, яка демонструє меншу кількість відсотків порівняно з іншими ключовими криптовалютами.

Представлений відсоток кількості в прибутку свідчить про те, що 51,9% обігового ADA знаходиться `в прибутку.` Це може вказувати на наближене відновлення цін для Cardano.

На момент написання, Cardano втратила 3% за останні 24 години, до $0,453, а за останні сім днів втратила 6,52%. Курс Cardano також відстоює від свого історичного максимуму, втративши 85,38% від ATH у розмірі $3,10, який був досягнутий 2 вересня 2021 року.

Останній аналіз від аналітичної фірми IntoTheBlock вказує на те, що ADA `виділяється` серед інших мереж Layer 1, де лише 35% утримувачів перебувають в прибутку. Чи це можливість або попередження, залишається невідомим.

Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рыночная капитализация USDT достигла исторического максимума, намекая на Уптобер для криптовалют. Оптимизм возрастает, возможен альтсезон. Но рост Tether вызывает вопросы о его устойчивости. Впереди неопределенность. 📈🤔
Просмотреть
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD) показывает рост на фоне улучшения рыночного настроения и снижения ставки. На $1,68 (+5,93%), ожидается тестирование уровней $1,849 и $1,990. Растущая капитализация и интерес инвесторов поддерживают бычий тренд. 🔼📈
Просмотреть
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
AAVE достиг двухлетнего максимума в $173, восстановившись после падения. Ожидается дальнейший рост благодаря изменениям на рынке криптовалют. Общий объем заблокированных средств AAVE также увеличился до $22.1 млрд. 🚀📈
Просмотреть
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $5.89, сеть близка к 1 млн аккаунтов. Ралли цены и торгового объема, рост активности на протоколе. Возможен рост до $6. 🚀📈🔥
Просмотреть