1) Ethena (ENA) готується до запуску токенів
2) Трон (TRX) зазнає помірних приростів

1) Ethena (ENA) готується до запуску токенів 2) Трон (TRX) зазнає помірних приростів

2 криптовалюти, на які варто звернути увагу наступного тижня

Криптовалютний ринок стикається з ведмежим тиском, очолюваним Bitcoin (BTC), який бореться з утриманням своєї позиції вище відмітки у $60 000. Цей рух ринку широко розглядається як частина історичного патерну наступного після халвінга Bitcoin, де сектор переживає спад перед ралі.

Незважаючи на загальний сумний прогноз ринку, Finbold визначив дві криптовалюти, на які варто звернути увагу на наступному тижні. Завдяки базовим фундаментальним чинникам ці активи можуть побачити зміни у своєму траєкторії. Ethena (ENA)

Ethena (ENA), протокол синтетичного долара, заробив значну увагу на криптовалютному ринку з моменту свого зародження, бувши підтриманий відомими постатями промислу, такими як засновник BitMEX Артур Гейс. У наступному тижні увага спрямована на ENA, з можливим коливанням через заплановані відкриття токенів.

Конкретно, Ethena розблокує 53,60 токенів ENA з оцінкою приблизно $46 мільйонів, що становить 3,76% обігового попиту. Буде цікаво побачити, як реагує токен, особливо на тлі спекуляції щодо його потенційної схожості з проблемними проектами, такими як Terra.

WARNING:

Очікуване коливання доповнює зростання ENA на цій тиждень після запуску стейблкоіну USDe. Із вражаючим річним відсотком доходу в розмірі 67%, цей продукт вивів Ethena у центр уваги, привертаючи інвесторів, які шукають високу доходність. Цей виріст інтересу призвів до збільшення покупочного тиску, що прискорило капіталізацію токена понад позначку у $1 мільярд.

На момент публікації, ENA торгується за $0,81, зазнаючи щоденні втрати понад 4%. Незважаючи на загальне відстеження ринку в цілому, він впав майже на 17% за останній тиждень.

Трон (TRX)

Короткостроково, Tron (TRX) - одна з криптовалют, яка переживає помірні прирости в зеленій зоні. Це співпадає з позитивним ростом блокчейну Tron за різними метриками в перші три місяці 2024 року.

Наприклад, обіг USD Tether (USDT) на Tron перевищив $50 мільярдів у 1 кварталі. Цей вітчизняний камінь має важливе значення для учасників ринку, оскільки потік стейблкоінів зазвичай виступає як шлюз для криптовалютного входу у фіат, з потенціалом впливати на ціни в довгостроковому плані.

Зокрема, позитивна тенденція у потоці стейблкоінів вказує на зростання попиту на активи та вибух капіталовкладень з фіату до крипто через канали стейблкоінів. Додатково, Tron наразі лідирує в активних адресах стейблкоінів, підкреслюючи його перевагу у цьому сегменті.

З урахуванням поточних умов крипторинку, важливо зауважити, що згадані фундаментальні чинники можуть не обов`язково диктувати долю відзначених криптовалют, оскільки вони можуть бути вразливі до більших ринкових настроїв.

Відмова від відповідальності: Контент на цьому сайті не слід розглядати як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал перебуває під загрозою.

Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рыночная капитализация USDT достигла исторического максимума, намекая на Уптобер для криптовалют. Оптимизм возрастает, возможен альтсезон. Но рост Tether вызывает вопросы о его устойчивости. Впереди неопределенность. 📈🤔
Просмотреть
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD) показывает рост на фоне улучшения рыночного настроения и снижения ставки. На $1,68 (+5,93%), ожидается тестирование уровней $1,849 и $1,990. Растущая капитализация и интерес инвесторов поддерживают бычий тренд. 🔼📈
Просмотреть
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
AAVE достиг двухлетнего максимума в $173, восстановившись после падения. Ожидается дальнейший рост благодаря изменениям на рынке криптовалют. Общий объем заблокированных средств AAVE также увеличился до $22.1 млрд. 🚀📈
Просмотреть
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $5.89, сеть близка к 1 млн аккаунтов. Ралли цены и торгового объема, рост активности на протоколе. Возможен рост до $6. 🚀📈🔥
Просмотреть