Насолода для спільноти XRP: перший твіт директора Ripple

Насолода для спільноти XRP: перший твіт директора Ripple

Головний технолог Ripple відзначає свій дуже перший твіт, ось що він сказав тоді

Головний технолог Ripple Девід Шварц відвідав свій дуже перший твіт, який він опублікував, коли приєднався до Twitter п`ятнадцять років тому.

Спільнота XRP перенасичена підтримкою та хвала коментарів Шварц

Девід Шварц звернувся до свого облікового запису X (раніше відомого як Twitter), щоб представити спільноті XRP свій дуже перший твіт, опублікований 2009 року.

Головний технолог Ripple уточнив, що він опублікував цей твіт приблизно через два місяці після створення облікового запису на молодій соціальній мережі Twitter, створеній Джеком Дорсі для мікроблогінгу. У жовтні 2022 року Ілон Маск купив цю платформу за $44 мільярди та пізніше переіменував її в X, додавши довші пости та прямі відеотрансляції, а також можливості монетизації для творців вмісту.

Дуже перший твіт, опублікований Шварцем, встановив тенденцію його жартівливого та грицького способу коментування подій або просто спілкування зі своєю спільнотою - `Пасивний залог буде використовуватись мною!` - сказав твіт.

Це був мій перший твіт, зроблений близько двох місяців після того, як я приєднався точно 15 років тому. https://twitter.com/2VZZ0ly8Rv - Девід `JoelKatz` Шварц (@JoelKatz) 27 квітня 2024 року

Шварц розкриває, що може змусити його покинути Ripple

У твіті, опублікованому наприкінці квітня, головний технолог Ripple Шварц опублікував довгий твіт, у якому розкрив те, що могло б змусити його покинути Ripple. Він працює в компанії всі ці роки, тому що це було весело. Як тільки веселощі закінчаться, він заявив, що він відмовиться від цієї роботи і обере інший проект для свого часу та зусиль.

Він також підкреслив, що в принципі він може вийти й зараз, оскільки йому не потрібно продовжувати працювати для Ripple - він утримує значну кількість акцій компанії - близько 2%. Однак, згідно його попереднього твіту, Шварц не є мільярдером і вважає, що вибір акцій Ripple, а не XRP, був великою помилкою. Співзасновники Ripple Кріс Ларсен, Артур Брітто і Джед МакКейб - обрали отримати 20 мільярдів XRP між собою.

Пізніше, у 2020 році, SEC подав до суду на Ripple та Ларсена за продаж XRP як незареєстровані цінні папери інституційним інвесторам. Три роки потім судове позов проти Ларсена (і генерального директора Гарлінґгауса також) був відкинутий, але правова битва між SEC та Ripple Labs триває.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть