Прогнози XRP: $98 - $500

Прогнози XRP: $98 - $500

Тут наведено кращі прогнози для XRP, щоб досягти рівнів від $98 до $500

Ця стаття підкреслює деякі з найкращих прогнозів XRP від коментаторів галузі, які передбачають досягнення цінових рівнів між $98 і $500.

XRP був на спадному шляху цього місяця, знаходячись в симетричному трикутнику з 11 березня, оскільки загальний ринок продовжує фіксувати падіння цін. На цей момент XRP зацікавлений на 17,55% цього місяця, з втратою 6,87%, виявленою за останні чотири дні.

В результаті XRP впав нижче ключових рівнів опори вище психологічної позначки в $0,60, наразі торгується на рівні $0,5189 на момент публікації. На цьому рівні XRP торгується далеко нижче свого 50-денного EMA ($0,5643), сигналізуючи про короткострокову песимістичну динаміку.

Незважаючи на поточну ситуацію, деякі коментатори галузі залишаються впевненими у потенціалі XRP на високіші прибутки. Хоча більшість цінових прогнозів, що виходять із цього позитиву, були реалістичними та досяжними, деякі з них досліджували набагато вищі рівні ціни.

Ця стаття підкреслює деякі з цих амбіційних цінових цілей, особливо в межах діапазону від $98 до $500. Ці прогнози надійшли від кількох помітних суб`єктів, посилаючись на історичний прецедент та технічні показники. Прогнози цін на XRP від $98 до $500

У минулому серпні аналітик ринку CryptoInsightUK звернув увагу на патерн, зафіксований XRP на графіку XRP/BTC у 2017 році. Цей патерн, що включав перехрестя ключових ЕМА, призвів до масштабного відносного підйому цін. Аналітик зауважив, що тенденція повторювалася, передбачаючи негайний підйом до $98,26.

Попри неспокій на ринку аналітик Javon Marks стверджував десять днів тому, що бикова траєкторія XRP залишається на правильному шляху. Він підтримував свою переконаність у тому, що XRP все ще може побачити збільшення в 400 разів до психологічного рівня ціни $288.

Тим часом, у минулому серпні, коли XRP становив $0,5320, відомий криптоаналітик EGRAG представив дорожню карту, яка може призвести до нарешті реалізованого ралі навіть у 75 371%. Це зростання цін, яке EGRAG досягнув, враховуючи множник 60, приведе до того, що XRP досягне високої ціни $400.

Два тижні тому криптоаналітик BarriC запрограмував часові рамки, в межах яких XRP міг би піднятися до амбіційних цінових цілей. Його прогноз спочатку представив цілі в $1, $3, $10 та $15, зауваживши, що ці ціни будуть вважатися дешевими на різних етапах. Потім він стверджував, що XRP в кінцевому підсумку може досягти $500.

Хоча ці цільові цілі можуть бути привабливими для середнього інвестора, їх треба приймати з дозою скепсису. Слід зауважити, що здатність XRP досягти $98 або $500 залишається досить спірною, оскільки такі ціни підвели б його ринкову капіталізацію до нищівних рівнів. В результаті інвесторам не слід вважати ці прогнози інвестиційними порадами.

Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рыночная капитализация USDT достигла исторического максимума, намекая на Уптобер для криптовалют. Оптимизм возрастает, возможен альтсезон. Но рост Tether вызывает вопросы о его устойчивости. Впереди неопределенность. 📈🤔
Просмотреть
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD) показывает рост на фоне улучшения рыночного настроения и снижения ставки. На $1,68 (+5,93%), ожидается тестирование уровней $1,849 и $1,990. Растущая капитализация и интерес инвесторов поддерживают бычий тренд. 🔼📈
Просмотреть
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
AAVE достиг двухлетнего максимума в $173, восстановившись после падения. Ожидается дальнейший рост благодаря изменениям на рынке криптовалют. Общий объем заблокированных средств AAVE также увеличился до $22.1 млрд. 🚀📈
Просмотреть
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $5.89, сеть близка к 1 млн аккаунтов. Ралли цены и торгового объема, рост активности на протоколе. Возможен рост до $6. 🚀📈🔥
Просмотреть