Ветеран інвестор має жаль про Shiba Inu

Ветеран інвестор має жаль про Shiba Inu

Ветеран інвестор розкриває свій єдиний жаль про Shiba Inu Відомий криптовалютний інвестор Джейк Ґагайн звернувся до Ікс, щоб розповісти про свій особистий досвід з Shiba Inu (SHIB), висвітливши свій єдиний жаль про токен на тему собаки.

У своєму останньому пості в Іксі, Ґагайн відзначив, що його перша покупка Shiba Inu була у квітні 2021 року, коли ринкова капіталізація активу становила близько 100 мільйонів доларів.

Хоча Ґагайн не розкрив вартість своєї початкової покупки SHIB, він висловив скарги на те, що не придбав більше токенів Shiba Inu, коли актив був оцінений у 100 мільйонів доларів. `Я придбав $SHIB при ринковій капіталізації у 100 мільйонів доларів у квітні 2021 року. Мій єдиний жаль - не купити більше.` - ДЖЕЙК (@JakeGagain) 22 квітня 2024 року

Жаль Ґагайна відображає подібний настрій серед ранніх криптовалютних інвесторів, які, переживши значний приріст на свої інвестиції, бажали б вкласти більше грошей, щоб максимізувати свої прибутки. Подорож Shiba Inu до слави

У квітні 2021 року Shiba Inu не наробила багато шуму серед криптоентузіастів. Зокрема, багато інвесторів очікували, що вона зникне, оскільки вона запустилася як мем-койн. Тенденція більшості мем-койнів полягає у тому, що вони реєструють мінімальний приріст, а потім зникають в небуття або руйнуються.

Коли Ґагайн купив свої перші SHIB, токен торгувався з кількома нулями після його десяткової коми. Беручи до уваги велику кількість токенів Shiba Inu - 1 квадрильйон токенів, ринкова капіталізація у 100 мільйонів доларів поставила б ціну Shiba Inu на 0,0000001 долара.

Невдовзі після того, як Ґагайн придбав свої перші токени SHIB, Shiba Inu почала спостерігати значні розвитки та значні зростання цін, які привернули інтерес широкої криптоспільноти.

Наприклад, у травні 2021 року співзасновник Ethereum Віталік Бутерін відправив 410 трильйонів токенів SHIB у мертвий гаманець. Токени були подаровані йому засновником Shiba Inu під псевдонімом Рйоші, як частина маркетингової стратегії. Зазначимо, що Рйоші відправив Бутеріну 50% емісії SHIB (500 трильйонів SHIB).

Хоча Бутерін знищив 410 трильйонів (90%) подарованих йому токенів SHIB, він відправив решту 10% благодійним організаціям. Участь Бутеріна в Shiba Inu ненавмисно поставила SHIB в центр уваги, і багато інвесторів почали збиратися придбати токен.

Крім того, провідні криптовалютні біржі, включаючи Binance, також внесли Shiba Inu у свій список у травні 2021 року. Позитивні розвитки навколо Shiba Inu того часу призвели до підвищення ціни, що у кінцевому підсумку призвело до досягнення його історичного максимуму (ATH) 0,00008845 долара 28 жовтня 2021 року.

На момент публікації, SHIB знизився на 71,91% від свого історичного максимуму, при цьому одиниця торгується за 0,00002476 долара. Shiba Inu в даний момент посідає 11-е місце серед криптовалют за ринковою капіталізацією у розмірі 14,57 мільярдів доларів.

Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рыночная капитализация USDT достигла исторического максимума, намекая на Уптобер для криптовалют. Оптимизм возрастает, возможен альтсезон. Но рост Tether вызывает вопросы о его устойчивости. Впереди неопределенность. 📈🤔
Просмотреть
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD) показывает рост на фоне улучшения рыночного настроения и снижения ставки. На $1,68 (+5,93%), ожидается тестирование уровней $1,849 и $1,990. Растущая капитализация и интерес инвесторов поддерживают бычий тренд. 🔼📈
Просмотреть
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
AAVE достиг двухлетнего максимума в $173, восстановившись после падения. Ожидается дальнейший рост благодаря изменениям на рынке криптовалют. Общий объем заблокированных средств AAVE также увеличился до $22.1 млрд. 🚀📈
Просмотреть
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $5.89, сеть близка к 1 млн аккаунтов. Ралли цены и торгового объема, рост активности на протоколе. Возможен рост до $6. 🚀📈🔥
Просмотреть