Прогнози росту Shiba Inu у травні 2024

Прогнози росту Shiba Inu у травні 2024

Тут йде потенційний ріст Shiba Inu для травня

Цей текст аналізує, наскільки високо може піднятись Shiba Inu у травні 2024 року за даними декількох надійних джерел.

Shiba Inu послідує траєкторію загального ринку, починаючи втрачати приріст останнього відновлювального тиску. Незважаючи на триваючу корекцію, яка призвела до втрати до 8% протягом останніх 24 годин, SHIB продовжує захищати територію $0.000025.

Проте, коли кінець квітня наближається, деякі спостерігачі ринку очікують, що SHIB відмовиться від цієї підтримки та буде торгувати на більш низьких рівнях до кінця місяця. Хоча короткострокові настрої залишаються песимістичними, довгострокові настрої помітно були биковськими, оскільки панує оптимізм навколо події Bitcoin halving.

В результаті деякі спостерігачі ринку та інвестори очікують, що Shiba Inu продемонструє гарні результати у травні. Тим не менш, у разі реалізації цього прогнозованого зростання, швидкість, з якою SHIB може зрости, залишається обговореною. Криптовалютний проект визначив цю швидкість, беручи до уваги розгляди з кількох надійних платформ. Shiba Inu Прогнозується досягти $0.00008 у травні 2024 року

Через те, Changelly, відома криптовалютна біржа, нещодавно повідомила про поточне становище Shiba Inu та його можливу цінову траєкторію у наступні кілька місяців та років. Згідно з звітом, аналітики Changelly вважають, що SHIB може піднятись до максимальної ціни $0.00008740 у травні 2024 року, що складає 248% зростання від поточної ціни.

Ці аналітики також вважають, що Shiba Inu буде зберігати позитивний тренд протягом травня, вказуючи на те, що його середня ціна за місяць становитиме $0.00006120. Крім того, звіт Changelly говорить, що SHIB не буде торгуватися нижче порогу в $0.00003 у травні, прогнозуючи мінімальну ціну $0.00003490.

Криптовалютний аналітичний ресурс CoinCodex також є биковським щодо Shiba Inu на наступний місяць. Цей биковський прогноз розповсюджується на короткостроковий період, з прогнозом, що SHIB досягне $0.00003278 протягом наступних п`яти днів. Крім того, CoinCodex бачить, що SHIB досягне $0.00008284, що ознаменовує 230% зростання від поточної ціни. Це відповідає прогнозу Changelly. Можливе зростання до діапазону від $0.00004 до $0.00007

Хоча Cryptorank, інша платформа криптовалютної аналітики, особливих прогнозів щодо ціни Shiba Inu не наводить, її аналіз надає уявлення про можливу траєкторію SHIB на травень. Алгоритм Cryptorank використовує історичні дані для висвітлення його середньої продуктивності в травні.

Історичні дані показують, що Shiba Inu бачив середнє зростання в розмірі 99% за кожний травень з моменту свого запуску. Цей биковський темп пов`язаний з підйомом у травні 2021 року, коли SHIB зросла на 355%. Хоча Shiba Inu зазнала спаду у травні 2022 та травні 2023 року, його середня історична продуктивність залишається биковською.

З поточної ціни, якщо Shiba Inu зафіксує це середнє зростання в розмірі 99% в травні 2024 року, його ціна може раптово зрости до $0.00004991, перевищивши щорічний максимум у $0.000045 та дійшовши до значення, не баченого з листопада 2021 року.

Для дослідження різних варіантів, The Crypto Basic вимагав ідеї від штучного інтелекту, зокрема від Google Bard (тепер Gemini). Ми запитали у Gemini, на яку ціну вірить Shiba Inu може піднятися у травні, враховуючи поточну ціну $0.00002508. Штучний інтелект прогнозує, що SHIB може досягнути діапазону між $0.00004 та $0.00007, зауважуючи, що цей ціновий діапазон залишається можливим.

Проте, Gemini наголошує, що цей сценарій є спекулятивним. Так само відноситься до всіх прогнозів, наведених у цій статті. Тому інвесторам необхідно не сприймати їх як інвестиційний поради.

Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Обзор: Отчет WisdomTree анализирует влияние ФРС на сектор криптовалют. Корреляция биткойна с тенденциями ставок федеральных фондов подчеркнута. Институционализация растет.📈🔍 #криптовалюты #WisdomTree 🌐
Просмотреть
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Обзор: Цена EOS растет из-за предстоящего хардфорка Spring 1.0. Инвесторы доверяют проекту, что подтверждается бычьим трендом. 🚀📈
Просмотреть
Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть