Прогноз ціни на SOL: рівень $170 - ідеальний сценарій для зростання

Прогноз ціни на SOL: рівень $170 - ідеальний сценарій для зростання

Solana (SOL) має в планах отримати підтримку на рівні $170. Для того щоб виконати бажання спільноти, SOL повинна значно зрости. Очікується, що SOL завершить цей рік успішно, незважаючи на велику волатильність, завдяки Bitcoin Halving, який вже продемонстрував свої можливості через потенційну корекцію значень. Існує певне занепокоєння щодо торгівлі SOL на новому мінімумі або між небажаними діапазонами на ринку.

Є кілька аргументів, але наразі є стоп на рівні $140-$150, при цьому першу зону опори тестують на рівні $132. Будь-яка ціна вище $146 відправляє биківські сигнали. Є контраргумент від технічних показників, які малюють інакший позитивний настрій. Наприклад, можна було побачити, як SOL `грав` навколо рівня $115. Він відобразив рівень Fib ретрейсменту на рівні 26,3% десь між $130-$140.

Обмін нижче $160, або за 100 SMA за 4 години, це лише ведмежий знак із можливістю бику в майбутньому. Найвищі та найнижчі кінці коливань на рівнях $205 та $115 відповідно.

Громадяни скоригували раніше заброньовані прибутки. Ті, хто залишився, матиме більше часу, щоб утримати свої утримання. Відскок SOL викличе деякі паперові прибутки, або вони залишаться паперовими збитками на довгий час. Це можна приписати падінню BTC, яке викликало ведмедій потік по всьому ринку. BTC наразі стоїть на рівні $63,9850,10, зменшившись на 3,64% за останні 24 години.

Існує фактор ретрейсмента для домінуючої криптовалюти, який був пов`язаний з корекцією, яку аналітики вже передбачали. Вони одночасно заявили про можливість досягнення рівня $100,000 до кінця року. Прогноз ціни на SOL вказує на те, що токен може утримати прийнятне інерційне рух у 2024 році. Технічні показники, такі як годинний MACD, повертаються до ведмежої фази, не відкидаючи можливості перевищення рівня $170.

Наступна точка зони - $160, що представляє собою 50% рівень Fib Retracement Wave Вона прагне раннього зростання до рівня $155. Це практично визначить найближчий рівень опори для тестування з плином часу. Щодо наступного падіння, ще складно спрогнозувати на даний момент. Падіння до рівня $120 відкриє двері до небажаної зони, за винятком сотні доларів, яка все ще може виступити як рівень підтримки для короткострокових операцій.

Є дві основні рівні підтримки: $146 та $132. Є три основні рівні опори: $155, $160 та $170. Досягнення рівня $170 - це ідеальний сценарій для стрімкого зростання на рівень понад $200.

Ефір пережив подібну фазу, за винятком того, що його справа, ймовірно, спонукається відсутністю ETF на Ефірі. SOL, ймовірно, відповість на емоції, викликані Bitcoin після події Halving. Ефективно зменшивши винагороду для шахтарів і зробивши токен рідкісним, тим самим зробивши його дорожче для придбання.

Рухи цін на SOL від Solana привернуть багато уваги на графіках. Помічення максимального підйому наближає його до піку рівня опору. Це відкриє шлях для обміну на рівень понад $200.

Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Обзор: Отчет WisdomTree анализирует влияние ФРС на сектор криптовалют. Корреляция биткойна с тенденциями ставок федеральных фондов подчеркнута. Институционализация растет.📈🔍 #криптовалюты #WisdomTree 🌐
Просмотреть
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Обзор: Цена EOS растет из-за предстоящего хардфорка Spring 1.0. Инвесторы доверяют проекту, что подтверждается бычьим трендом. 🚀📈
Просмотреть
Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть