Тільки 35% власників Cardano отримали прибуток

Тільки 35% власників Cardano отримали прибуток

Шанс чи попередження? Тільки 35% власників Cardano з марно продають

Незважаючи на недавній бичий ринок у криптовалютному секторі, який приніс масивні прибутки інвесторам у багатьох криптоактивах, Cardano (ADA) залишається загадкою, оскільки лише 35% її власників отримали прибуток - залишаючи трейдерів у нерозумінні, чи це є можливість чи попередження.

Зокрема, Cardano виділяється серед декількох провідних мереж Layer 1, зокрема Bitcoin (BTC), Tron (TRX), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH) та Avalanche (AVAX), лише третину її власників отримали прибуток, за даними недавніх даних, які були опубліковані аналітичною платформою для блокчейну IntoTheBlock 24 квітня.

Звісно, як пояснюють аналітики блокчейн-платформи, `Bitcoin залишається королем,` а Tron `йде близькою другою,` тоді як Dogecoin та Ethereum `також мають велику більшість власників, які отримали прибуток,` що робить Cardano цікавим винятком від нещодавніх тенденцій та пазлом у прибутковості.

Як це відбувається, Cardano є одним із «програшних» активів на крипторинку у цьому році, оскільки вона втратила понад 20% з початку року, тоді як інші у вищезазначеному списку зазнали приросту - за винятком Avalanche, яка втратила 9,36% протягом цього періоду.

Крім того, вона зазнала спадів у щоденному та щомісячному графіках, втративши 6,42% за останні 24 години та втративши значно більше 32,01% за попередні 30 днів, хоча набравши 3,32% прибутку за минулий тиждень, і наразі торгується за ціною $0,4637.

Тим часом, така цінова реакція може бути вигідною для інвесторів, які прагнуть збільшити свої портфелі, оскільки раніше Cardano продемонструвала критично низьке співвідношення ринкової вартості до реалізованої вартості (MVRV), яке криптоексперт Алі Мартінес визначив як биковий сигнал для `вражаючого відновлення`.

З урахуванням усього сказаного, ADA може зазнати подальших спадів або готується до вищого польоту, якщо підтвердиться думка відомого експерта з криптотрейдингу. Однак тенденції в криптосекторі часто можуть змінюватися раптово, тому проведення власних досліджень та врахування всіх ризиків є важливим.

Відмова від відповідальності: Зміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал перебуває під загрозою.

Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Обзор: Отчет WisdomTree анализирует влияние ФРС на сектор криптовалют. Корреляция биткойна с тенденциями ставок федеральных фондов подчеркнута. Институционализация растет.📈🔍 #криптовалюты #WisdomTree 🌐
Просмотреть
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Обзор: Цена EOS растет из-за предстоящего хардфорка Spring 1.0. Инвесторы доверяют проекту, что подтверждается бычьим трендом. 🚀📈
Просмотреть
Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть