Наскільки криптовалютами володіють інституції Канади у 2023 році

Наскільки криптовалютами володіють інституції Канади у 2023 році

Звіт KPMG показує, що 75% інституцій Канади володіли криптовалютами у 2023 році. Інституційні інвестори Канади знову прийняли криптовалюти, і, за даними опитування KPMG, 75% респондентів володіли цим активом.

Управління багатством відчуло зниження, лише 14 відсотків компаній надавали фінансові поради з криптовалют для своїх клієнтів на кінець 2023 року, що становить спад з 42 відсотків у попередній раз опитування два роки тому.

Інституційні інвестори, розташовані у Канаді, значно збільшили свою ​​власність криптовалютами у 2023 році, виявило опитування, проведене KPMG.

Консалтингова група недавно провела своє регулярне опитування інституційного впровадження криптовалют, виявивши, що інвестиційний сектор Канади знову прийняв криптовалюту після турбулентного року для індустрії у 2022 році.

«Зростання державного боргу США разом зі збільшенням інфляції, ймовірно, є каталізатором для ралі криптовалют у 2023 році, і здається, що інвестори шукають альтернативні активи, які виступають як захист від девальвації та надійний зберігач вартості», - сказав Кунал Бхасін, партнер та співкерівник практики цифрових активів KPMG в Канаді. «Наші результати опитування свідчать про те, що криптовалютні активи все більше розглядаються як інвестиційний альтернативний клас активів серед таких інституційних інвесторів та фінансових послуг в Канаді».

Найбільше помітний ріст було помітно у володінні криптовалютами інституційними інвесторами, яка зросла до 75 відсотків у 2023 році з 29 відсотків два роки тому.

Приблизно дві третини респондентів, до яких входять хедж-фонди, сімейні офіси, пенсійні фонди, фонди приватного акціонерного капіталу та венчурні фонди, мали відношення до публічних акцій, пов`язаних з криптовалютами, що зросло з 36 відсотків у 2021 році.

Видно також збільшений інтерес до продуктів похідних криптовалют, до яких 42 відсотки компаній повідомили про наявність, порівняно з 14%, як це було раніше.

Область, яка відчула значне зниження, - це управління багатством, лише 14 відсотків компаній надавали фінансові поради щодо криптовалют їх клієнтам, що становить спад з 42 відсотків у 2021 році.

Багато криптовалютних компаній перенесли велику частку свого бізнесу в Канаду в минулому році, поки американські регулятори жорстко приступили до індустрії. Наприклад, криптовалютна біржа Coinbase розширила свою ​​діяльність на заходному узбережжі Канади, хваливши підхід країни «регулюванням через співпрацю», а не через примус.

«Канада відіграла провідну роль у створенні регуляторного середовища, що підтримує інновації в криптовалютних активах», - сказав Карім Садек, лідер з ризиків нових технологій та співкерівник практики цифрових активів KPMG. «Ці дії, разом із зростанням цін на криптовалютні активи, ймовірно, є причинами зростаючого привабливості інституційних інвесторів до криптосфери».

Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Кардано основатель Хоскинсон предупреждает о проблемах с World Liberty Financial, поддерживаемой Трампом, она может привести к регуляторным и политическим проблемам в криптоиндустрии. 🚨🔥
Просмотреть
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть