Bitcoin (BTC) втратив 14.3% після досягнення дворічного максимуму

Bitcoin (BTC) втратив 14.3% після досягнення дворічного максимуму

Bitcoin (BTC) виходить зі слабкої руки, – каже Габор Гурбакс від VanEck

Найбільша криптовалюта Bitcoin (BTC) втратила 14.3% після досягнення дворічного максимуму, спричиненого довгоочікуваним схваленням ETF в США. Незважаючи на те, що деякі інвестори вирішили забрати прибуток в зонах менших за $50,000, аналітики та трейдери стверджують, що основний булішний тренд залишається непередбачуваним. Експерт в області криптовалют Габор Гурбакс з VanEck і Tether Limited не дивується, що Bitcoin переходить в сильні руки на схильності до продажу, - він про це сказав 19 січня на каналі X.

Bitcoin переходить із слабких рук в сильні руки. Саме так. Нічого нового. - Габор Гурбакс (@gaborgurbacs) 19 січня 2024 р.

Габор Гурбакс зізнався, що ціла ситуація не є щось новим.

Як раніше розповідав U.Today, Гурбакс розчулився від потенційного впливу на Bitcoin ETF, які отримали схвалення від американських регуляторів.

Він передбачає збільшення доступності Bitcoin (BTC) від 10 до 50 разів як інвестиційного інструменту для різних класів активних менеджерів протягом одного року.

На момент друку, курс Bitcoin (BTC) становить $41,539, зросши на 0.9% за останні 24 години. Торговий обсяг BTC зменшився на 17% за відповідний період. Яка сила у цих руках?

Тим часом, аналітики on-chain змогли оцінити `силу` рук тривалості утримувачів. За дослідженням псевдонімного аналітика Bitcoin (BTC) @TXMCtrades на каналі X, більшість тримає свої активи протягом 1.5-2 років перед отриманням прибутку.

Скількі грошей утримується на довгостроковому рахунку? Досить складне питання. Зазвичай величина збережених грошей утримується близько 1.5-2 років, і сама практика схожа на показники 2014. Частина цього - наслідок різних хвиль підйому, які відбуваються через 3.5-4 роки, але нечіткість цього є все ще цікаво. #BTC

Автор та ведучий каналу Alpha Beta Soup про торгівлю підкреслив, що така тенденція була сталим явищем протягом останніх 10 років. У порівнянні з цим, отримання прибутку після 3.5-4 років тримання - це `наслідок хвиль підйому`.

Як писав U.Today раніше, середній довгостроковий тримач отримує 55% прибутку від свого вкладу за поточних цін, - говорять дослідники Glassnode.

Цей показник виглядає `значуще позитивним` для аналітиків у січні 2024 р.

Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть