Найкращі криптовалюти для покупки зараз: Hedera, Akash Network, Pepe

Найкращі криптовалюти для покупки зараз: Hedera, Akash Network, Pepe

Найкраща криптовалюта для покупки зараз 23 квітня - Hedera, Akash Network, Pepe

Hedera, Akash Network та Pepe потрапляють до списку найкращих криптовалют для покупки зараз. Зображення від cryptonews.com

На спокійний день на ринку криптовалют, де більшість основних монет стоять у межах останніх діапазонів, непохитні трейдери, які шукають швидкі вигоди, повертаються до менших, менш відомих альткоїнів, які можуть бути найкращими криптовалютами для покупки зараз.

Біткоїн (BTC) останній раз торгувався близько $66,000, практично стоїть на місці протягом останніх 24 годин за даними CoinMarketCap.

Ефір (ETH), тим часом, був трохи вище $3,200, в той час як Solana (SOL) та BNB (BNB) зросли на 2% кожна.

Йшлося про ризик у ринках традиційних активів, коли S&P 500 відновився понад 1% після сильних прибутків. Найбільший приріст для S&P 500 з лютого - зросла на 1.2%

Це може допомогти утримати підлогу під цінами криптовалют перед даними по інфляції базового PCE в США у п`ятницю.

Якщо ці дані покажуть, що тиск інфляції залишається стабільним MoM у березні на очікуваних 0.3%, це може послабити страхи щодо можливого недорізання процентних ставок Федеральним резервом у 2024 році.

Проте біткоїни торгуються досить стабільно в межах шеститижневого діапазону від $60,000 до $74,000. Попередні «пів-події» Bitcoin зазвичай не стають сприятливими до швидких прибутків кілька місяців після події.

Але більшість припускає, що біткоїн хоча і переживає період бичого ринку, все ще має довгий шлях вперед. Інвестори в криптовалюти повинні використовувати поточну консолідацію на ринку як можливість для накопичення.

Як найдавніша, найвідоміша, найбільш довірена та найбільш безпечна криптовалюта, Bitcoin безперечно є найкращою криптовалютою для покупки зараз.

Проте інвестори, які вже мають значну кількість біткоїнів та шукають вищі прибутки, можуть віддавати перевагу альткоїнам.

З огляду на те, що більшість альткоїнів знизилися з раніше досягнутих щорічних максимумів, поточний ринок може бути відмінною можливістю для покупки на спаді.

Ось деякі альткоїни, які торгуються з сильним імпульсом та можуть бути найкращими криптовалютами для покупки зараз.

Hedera (HBAR)

HBAR, токен, який використовується для живлення децентралізованого відкритого блокчейну Hedera на основі стейкінгу, зростав у понеділок.

За даними CoinMarketCap, він востаннє зріс на 40% за 24 години і торгувався приблизно за $0.1260.

Підйом HBAR відбувається на тлі новини про те, що BlackRock токенізував один із своїх фондів на блокчейні.

Незважаючи на підйом, HBAR все ще не зміг перевершити свої максимуми у березні близько $0.14.

Новини про прийняття блокчейну BlackRock можуть привести до підйому HBAR на високі рівні.

Він може мати шанси піднятися до нових історичних максимумів понад $0.58 - швидкі потенційні вигоди в 5 разів для HBAR, роблячи його потенційно найкращою криптовалютою для покупки зараз.

Akash Network (AKT)

Децентралізована мережа обчислювальних ресурсів Akash Network (AKT) була ще однією криптовалютою, яка побачила великий підйом у вівторок.

AKT досяг нових історичних максимумів понад $7 після свого лістингу на південнокорейській біржі Upbit.

З його ще невеликим ринковим капіталом близько $1.2 мільярда, AKT все ще може піти дуже високо. Деякі вважають, що він може бути ключовим бенефіціаром наративу про штучний інтелект.

Таким чином, AKT може бути найкращою криптовалютою для покупки сьогодні.

Pepe (PEPE)

Найпопулярніший некому-Шиба Іну-дог-тематичний мем-токен Pepe (PEPE) стрімко зростає вівторок.

На рівні $0.0000077 Pepe зріс майже вдвічі порівняно зі своїми попередніми місячними мінімумами.

Ріст відбувається після того, як Pepe порвав спадну тенденцію зі своїх максимумів у березні 2024 року.

Pepe може невдовзі вийти на рівень вище $0.000010. Перспектива швидких прибутків означає, що Pepe може бути найкращою криптовалютою для покупки зараз.

Криптовалюти, на які слід звернути увагу

Емерджуючі криптопроекти часто шукають фінансування через попередні продажі, пропонуючи раннім інвесторам можливість придбати токени за зниженими цінами. Магніт потенційних прибутків приваблює тих, хто готовий зіткнутися з внутрішніми ризиками, пов`язаними з проектами ранніх етапів.

Обережна оцінка проектів на попередні продажі є надзвичайно важливою для зменшення ризиків та прийняття обґрунтованих інвестиційних рішень. Ключовими враховуваними аспектами є досвід команди, бачення та дорожня карта проекту та технологія, що лежить в основі проекту.

Участь у попередніх продажах криптовалют пропонує як потенційні вигоди, так і вбудовані ризики. Внутрішньо-етапний характер цих проектів, поєднаний з волатильністю ринку криптовалют, потребує збалансованого та обґрунтованого підходу до інвестування.

Команда Cryptonews витрачає багато часу на вивчання проектів на попередні продажі, щоб допомогти інвесторам.

Ось список 19 найкращих криптопродажів у квітні.

Дивіться 21 найкращий криптопродаж квітня Підписуйтесь на нас в Google News

Відмова від відповідальності: Криптовалюта - це клас високого ризику активів. Ця стаття надається виключно для інформаційних цілей і не є інвестиційною порадою. Ви можете втратити всі свої кошти.

Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS торгуется ниже 50-дневного скользящего среднего, снизился на 10,15% до $0,0008492. Рыночная капитализация - $440,7 млн, объем торгов вырос на 79,39%. Технический анализ свидетельствует о медвежьем тренде. Возможны отскоки. 📉🚀
Просмотреть
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
Битлорд предсказывает параболический взрыв XRP в течение 24 часов, советует не спать на этой монете, возможно миллионы 💰🚀 #XRP #криптовалюты
Просмотреть
Значение падения XRP ниже $0.60
Значение падения XRP ниже $0.60
Обзор: XRP не удерживает уровень $0.60, проигрывая другим альткоинам. Аналитик предупреждает о возможном падении. Риппл запутывается в спекуляциях о цене, но гендиректор отрицает манипуляции. 📉🔍
Просмотреть