Виплата $9 млрд від Mt. Gox може вплинути на ціни - аналіз K33

Виплата $9 млрд від Mt. Gox може вплинути на ціни - аналіз K33

Можливий виплив на ціни біткоїну: Виплата $9 млрд від Mt. Gox може вплинути на ціни, попереджає дослідження K33

Кредитори Mt. Gox нещодавно отримали оновлення щодо своїх криптовалютних вимог, що може означати наближення виплат.

Розподіл понад $9 мільярдів у вартості BTC може `стати значущим негативним внеском у ціни протягом наступних тижнів`, - заявили аналітики K33.

Крипторинок в основному проігнорував попередню тижневу корекцію, але перед нами є можливий каталізатор, який може тискати на ціни протягом наступних тижнів, піддаючи під загрозу подальші рекордні зростання.

Криптокомпанія K33 Research зазначила у вівторковому звіті, що Mt. Gox, криптобіржа, яка зламалася через хакерську атаку в 2014 році, готується до розподілу 142 000 біткоїнів (BTC) на суму приблизно $9,5 мільярда та 143 000 біткоїн-кешів (BCH) на суму $73 мільйони кредиторам, що створює значною загрозу для цін на цифрові активи.

`Монети Mt. Gox можуть стати значущою негативною складовою для цін у наступні тижні`, - написали автори Андерс Хелсет і Ветле Лунде.

Попередження надійшло в той час, коли кредитори побачили, що їх вимоги щодо BTC та BCH були недавно оновлені в системі подання вимог Mt. Gox, що може передвіщати наближення платежів раніше, ніж очікувалося раніше. Опікунам убитої біржі минулого року встановлено крайній термін до 31 жовтня 2024 року для відшкодування кредиторів.

Читати далі: Mt. Gox Moves Seemingly Closer to Bitcoin Repayments for 2014 Hack Victims

Кредитори побачили схоже оновлення у середині березня стосовно готівкового відшкодування, зазначив звіт K33.

Якщо процес виплати криптовалюти віддзеркалить виплати в готівковій формі, кредитори можуть почати отримувати цифрові активи вже на наступному місяці, зауважили автори.

Хоча малоймовірно, що кредитори розпродають свою виплату масово, пояснює звіт, але очікування може підштовхнути ринкових гравців бути обережними та уникати ризиків перед подією.

`Відшкодування не обов`язково означає тиск на продаж, оскільки кредитори можуть вирішити утримати кошти`, однак це `нависаюча загроза, яка може сполохати ринок незабаром`, - сказали Хелсет і Лунде.

Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть