Виплата $9 млрд від Mt. Gox може вплинути на ціни - аналіз K33

Виплата $9 млрд від Mt. Gox може вплинути на ціни - аналіз K33

Можливий виплив на ціни біткоїну: Виплата $9 млрд від Mt. Gox може вплинути на ціни, попереджає дослідження K33

Кредитори Mt. Gox нещодавно отримали оновлення щодо своїх криптовалютних вимог, що може означати наближення виплат.

Розподіл понад $9 мільярдів у вартості BTC може `стати значущим негативним внеском у ціни протягом наступних тижнів`, - заявили аналітики K33.

Крипторинок в основному проігнорував попередню тижневу корекцію, але перед нами є можливий каталізатор, який може тискати на ціни протягом наступних тижнів, піддаючи під загрозу подальші рекордні зростання.

Криптокомпанія K33 Research зазначила у вівторковому звіті, що Mt. Gox, криптобіржа, яка зламалася через хакерську атаку в 2014 році, готується до розподілу 142 000 біткоїнів (BTC) на суму приблизно $9,5 мільярда та 143 000 біткоїн-кешів (BCH) на суму $73 мільйони кредиторам, що створює значною загрозу для цін на цифрові активи.

`Монети Mt. Gox можуть стати значущою негативною складовою для цін у наступні тижні`, - написали автори Андерс Хелсет і Ветле Лунде.

Попередження надійшло в той час, коли кредитори побачили, що їх вимоги щодо BTC та BCH були недавно оновлені в системі подання вимог Mt. Gox, що може передвіщати наближення платежів раніше, ніж очікувалося раніше. Опікунам убитої біржі минулого року встановлено крайній термін до 31 жовтня 2024 року для відшкодування кредиторів.

Читати далі: Mt. Gox Moves Seemingly Closer to Bitcoin Repayments for 2014 Hack Victims

Кредитори побачили схоже оновлення у середині березня стосовно готівкового відшкодування, зазначив звіт K33.

Якщо процес виплати криптовалюти віддзеркалить виплати в готівковій формі, кредитори можуть почати отримувати цифрові активи вже на наступному місяці, зауважили автори.

Хоча малоймовірно, що кредитори розпродають свою виплату масово, пояснює звіт, але очікування може підштовхнути ринкових гравців бути обережними та уникати ризиків перед подією.

`Відшкодування не обов`язково означає тиск на продаж, оскільки кредитори можуть вирішити утримати кошти`, однак це `нависаюча загроза, яка може сполохати ринок незабаром`, - сказали Хелсет і Лунде.

Bitcoin (BTC) знижується - il Capo розповідає свої думки
Bitcoin (BTC) знижується - il Capo розповідає свої думки
Bitcoin ціна впала на 1.5% до $63,500. Il Capo вважає це можливістю, але невизначеність триває. Ліквідація $79 млн за останню добу. 📉🤔🔥
Переглянути
Почему Питер Шифф предлагает продать биткоины.
Почему Питер Шифф предлагает продать биткоины.
📉 Пітер Шіфф продовжує критикувати біткоїни, спершу за $3800, тепер - про гіперболічний графік. Чи є йому віра? 🤔📈
Переглянути
Прогноз Peter Brandt: Bitcoin може досягти $300,000
Прогноз Peter Brandt: Bitcoin може досягти $300,000
Питер Брант передбачає зростання Bitcoin до $300,000, перевершивши золото. Інверсійний патерн голова і плечі на графіку BTC/Gold. Bitcoin торгується на рівні $62,741. 📈🚀
Переглянути
Прогноз ціни Bitcoin: Індикатори показують тимчасову паузу перед подальшим ростом
Прогноз ціни Bitcoin: Індикатори показують тимчасову паузу перед подальшим ростом
Огляд: Bitcoin наближається до опори $64-$64,5 тис. Перекуплений RSI сигналізує про можливу паузу перед подальшим ростом. Очікується, що ціна може відхилитися на рівнях опори перед продовженням вгору. 📈🔍
Переглянути