МANTA Network з рекордним обсягом блокованих коштів

МANTA Network з рекордним обсягом блокованих коштів

У певній мірі анонімний криптоаналітик Altcoin Sherpa поділився своєю точкою зору на біткоїн (BTC), Ethereum Name Service (ENS), Sei (SEI) та Manta Network (MANTA) на короткостроковий період. За його словами, MANTA має великий потенціал досягти нових максимумів через вражаючий загальний обсяг заблокованих коштів (TVL).

Незважаючи на те, що MANTA запустилася лише декілька днів тому, TVL Мanta зріс до 427,03 млн доларів, як показала DeFiLlama. Цей ріст свідчить про те, що учасники ринку, здається, довіряють протоколу, що віддасть хороший дохід.

Проте, Sherpa зауважив, що це гарна ідея купувати MANTA, коли ціна опускається нижче 2 доларів. На момент написання ціни MANTA становили 2,29 доларів завдяки зростанню на 7,47% за останні 24 години.

Аналіз MANTA/USD 2-годинного графіка Coin Edition показав, що вона все ще знаходиться в стадії цінового пошуку. Тому може бути зарано робити висновки про її потенціал. Однак, це не заперечує думку аналітика про те, що TVL може грати роль у її можливому зростанні.

Sherpa також оцінив цінову динаміку SEI. За останні 365 днів ціна зросла на 8,285%. Але за останні 24 години її вартість знизилась на 6,76%.

Для аналітика, SEI може не бути токеном для купівлі в короткостроковому плані. За його словами, ціна може піднятися до рівня 0,50 фібоначчі-відновлення. Але він також висловив думку, що SEI може перейти до нижчого рівня пізніше.

Тепер щодо ENS, за останні сім днів вона поступово знижувалася, через що її вартість зменшилася на 19,96%. Sherpa, однак, зауважив, що цінова динаміка може бути місцевим дном, і з графіка видно, що ціна може перевищити 27 доларів у короткостроковій перспективі.

Тепер щодо BTC, в думці Altcoin Sherpa, він може стрімко впасти до 36 000 доларів. Він підтримує свою точку зору, зауважуючи, що багато чого збігається навколо 200-денного експоненційного середнього на тижневому графіку.

За його словами, рівень 0,382 фібоначчі може стати підтримкою для Біткоїна і пізніше стати хорошою областю для відкриття довгої позиції.

Тепер, що стосується графіку Supertrend, зовнішній індикатор надходить вище ціни BTC, що є сигналом продажу. Якщо Біткоїн зазнає більше продажного тиску від 41 524 доларів, то може знадобитись невеликий час, перш ніж ціна опуститься нижче 40 000 доларів.

Однак Chaikin Money Flow потрапив в позитивну зону, що свідчить про зростання купівельного тиску. Якщо покупки продовжують зростати, Біткоїн може утриматись від падіння. Зате рух CMF вниз може підтвердити думку Sherpa. Однак раптове падіння до 36 000 доларів в найближчі дні здається малоймовірним.

Зазначається, що інформація, наведена у цій статті, носить інформаційний і освітній характер. Стаття не є фінансовою радою або порадою будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання згаданого вмісту, продуктів або послуг. Читачам радять бути обережними перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Прогноз цены XRP и других криптовалют к 2025 году
Прогноз цены XRP и других криптовалют к 2025 году
Криптожурналист: XRP может достичь $5 к 2025 году, согласно прогнозам экспертов. Ash Crypto видит рост на 412-754%. Прогнозы также включают Bitcoin до $150-250 тыс. 😊📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена TIA на Celestia Mainnet выросла на 21%
Цена токена TIA на Celestia Mainnet выросла на 21%
Обзор: Celestia Mainnet запущена, цена токена TIA выросла на 21%. Рост связан с обновлением Lemongrass и улучшениями, усиливающими сеть Cosmos. Поддержка и интерес инвесторов растут. Цена достигла $6,48, с объемом торгов $312,67 млн за 24 часа. Рыночный прогноз неопределен из-за разблокировки 175,74 млн монет TIA 31 октября. 🚀📈🌐 #celestialaunch #TIAprice21% 🌟
Просмотреть
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Кутс, аналитик криптовалют, отслеживает показатели для определения начала бычьего рынка. Хотя рынок снижается, рост альткоинов может быть недолгим. Для возобновления бычьего рынка необходимо, чтобы 45% активов превышали 200-дневную MA. Несмотря на падение, основные показатели улучшились. Бычий рынок может быть на горизонте. 🐂📉📈
Просмотреть
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Криптовалютные рынки ожидают повышенную волатильность из-за истечения опционов на BTC и ETH на $1,6 млрд. Решение Федеральной Резервной Системы также влияет на рынок. Биткоин и эфириум выросли после снижения ставок, но сейчас стабилизировались на уровнях $62 890 и $2450. Трейдеры должны оставаться осторожными, так как опционные истечения могут вызвать временную нестабильность. 📈📉🔥
Просмотреть