Актив Akash Network (AKT) лідирує серед топ-100 криптовалют: 46% зростання за день

Актив Akash Network (AKT) лідирує серед топ-100 криптовалют: 46% зростання за день

Akash Network (AKT) Leads Crypto Top 100 With 46% Rise Today: Here’s Why

Серед досить тихого ринку альткоїнів Akash Network (AKT) виявився найкращим представником серед топ-100 криптовалют за ринковою капіталізацією, де зафіксовано значний зріст ціни на 46% за останні 24 години. Цей ріст вивів AKT на передній план, далеко попереду своїх конкурентів як, наприклад, Core (CORE) та Arweave (AR), які показали приріст в 7% та 6%, відповідно.

На момент цього написання AKT торгується на рівні $6.03. Це підвищення ціни підняло його ринкову капіталізацію до приблизно $1.4 мільярда, розмістивши його як 68-ту за розміром криптовалюту. Крім того, торговий обсяг Akash Network зазнав драматичного зростання на 2,790%, досягаючи $116 мільйонів сьогодні.

Раніше сьогодні AKT досягнув нового історичного максимуму в $6.84 на криптовалютній біржі Kraken, хоча з тих пір він скоригувався до приблизно $6.03, нижче свого попереднього піку в $6.49.

Catalysts For The Akash Network Surge

Основною причиною за сьогоднішнім зростанням ціни, здається, є анонс від Upbit, великої південнокорейської криптовалютної біржі. Upbit підтвердила, що вона розмістить AKT, пропонуючи торгівельні пари в південнокорейських вонах (KRW), Bitcoin (BTC) та Tether (USDT) з початку о 10:00 UTC сьогодні.

Додатково підживлюючі інтерес інвесторів, дані від Santiment, платформи маркетингової розвідки, показують, що обсяг соціальних мереж Akash Network зрос на 200% за останні 24 години. Цей вибух активності в соцмережах, переважно на платформах, таких як Reddit та Bitcointalk, відіграв важливу роль у ринковому виступі AKT.

Future Price Trajectory

Поглядаючи у майбутнє, якщо ціна AKT може зафіксувати щоденне закриття вище попереднього історичного максимуму в $6.49 (встановленого 11 березня 2024 року) сьогодні, наступною ціллю може стати $7.46, що відповідає 1.272 Фібоначчівському розширенню загального руху ціни. Якщо покупки продовжуються, можливе рух до $8.64, позначене 1.618 Фібоначчівським розширенням.

У разі прориву за цим рівнем може відкритися шлях до середньострокових цілей в $10.92 (2.272 Фібоначчівське розширення) і можливо навіть до $12.13 (2.618 Фібоначчівська проекція), в залежності від продовження бичого настрою на більшому ринку криптовалют.

Навпаки, якщо AKT не зможе утримувати свої нові максимуми і закриється нижче $6.48, можливе коригування в напрямку зони $5.74 (0.786 Фібоначчівого рівня), де можуть виникнути нові можливості для покупок.

Дальший спад нижче цього рівня може призвести до перевірок зони підтримки в $5.16 (0.618 Фібоначчівий рівень) та $4.75 (0.5 Фібоначчівий рівень).

Траєкторія AKT, як і багатьох криптовалют, може бути вплинута загальними ринковими умовами, включаючи можливі спади, спричинені прискореним інфляцією в США. Фаворитний показник інфляції Федеральної резервної системи США, Показник Цін на Особисте Споживання (PCE), планується до оголошення у п’ятницю, 26 квітня, або інші макроекономічні чинники.

Однак 200-денна експоненційна рухлива середня (EMA), в даний час на рівні $3.24, залишається найважливішим довгостроковим рівнем підтримки для AKT.

Витяг забезпечено виключно для освітніх цілей. Він не представляє думок NewsBTC щодо того, чи купувати, продавати чи утримувати будь-які інвестиції, а інвестування, безумовно, несе ризики. Рекомендується провести власне дослідження перед прийняттям будь-яких інвестиційних рішень. Використовуйте надану на цьому веб-сайті інформацію виключно на свій власний ризик.

Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS торгуется ниже 50-дневного скользящего среднего, снизился на 10,15% до $0,0008492. Рыночная капитализация - $440,7 млн, объем торгов вырос на 79,39%. Технический анализ свидетельствует о медвежьем тренде. Возможны отскоки. 📉🚀
Просмотреть
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
Битлорд предсказывает параболический взрыв XRP в течение 24 часов, советует не спать на этой монете, возможно миллионы 💰🚀 #XRP #криптовалюты
Просмотреть