Сильна підтримка від власників: аналіз ціни Шиба Іну

Сильна підтримка від власників: аналіз ціни Шиба Іну

37 трільйонів Шиба Іну захищають ціну: ось як це працює

Дані від IntoTheBlock свідчать про стійку ціну Шиба Іну, при цьому показники on-chain показують сильну підтримку від власників. Активні адреси за рентабельністю показують, що поточна цінова зона має під собою більше, ніж 35 трільйонів адрес.

Детальніше розглядаючи деталі on-chain, ми бачимо, що активні адреси групуються за їх ціною покупки, що малює картину спільноти, яка тримається чітко. Ці дані вказують на те, що поточний рівень ціни є комфортною точкою тримання для багатьох, можливо, виступаючи як підґрунтя для ціни, оскільки ці власники, ймовірно, будуть опиратися на продаж, якщо ціна побачить значний ріст.

Звертаючись до графіка для технічної сніпшот, SHIB робить кроки. Підтримка була встановлена на рівні $0.000022, база, від якої SHIB відскочував у минулому. Щодо опори, SHIB стикається з опорою на позначці $0.000028.

Обсяг був стабільним, не показуючи чіткого знаку вибуху або тривожного зниження. Цей стабільний обсяг, разом з великою частиною власників, які знаходяться `У плюсі`, може бути тлумаченим як потенційний стабілізуючий фактор для поточних рівнів цін.

Якщо ринковий настрій залишиться сильним і ринок поглине будь-який продажний тиск, SHIB може побачити просування до рівня опору $0.000028. Ключове питання полягає в тому, чи може він прорватися і тримати понад цією точкою, ймовірно, відкриваючи шлях для подальшого зростання.

Одним чи іншим чином, Шиба Іну є одним із найбільш волатильних активів на ринку криптовалют, і більшість його дій є непередбачуваними. Будьте обережні, щоб уникнути швидкого розпродажу, який може статися у будь-який момент, незважаючи на позитивну ситуацію on-chain.

Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS торгуется ниже 50-дневного скользящего среднего, снизился на 10,15% до $0,0008492. Рыночная капитализация - $440,7 млн, объем торгов вырос на 79,39%. Технический анализ свидетельствует о медвежьем тренде. Возможны отскоки. 📉🚀
Просмотреть
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
Битлорд предсказывает параболический взрыв XRP в течение 24 часов, советует не спать на этой монете, возможно миллионы 💰🚀 #XRP #криптовалюты
Просмотреть