Неймовірний ріст акцій Riot: що за цим стоїть?

Неймовірний ріст акцій Riot: що за цим стоїть?

Ціна акцій Riot зростає на 23% за оптимістичними прогнозами аналітиків

Акції Riot зросли більш ніж на 20% під впливом оптимістичних оцінок аналітиків, які передбачають великий ріст фінансових показників компанії.

Очікування щодо фінансових показників Riot, особливо після останніх прогнозів аналітиків, спричинили значний інтерес інвесторів. Бичий настрій був відчутний, коли акції платформи Riot (RIOT) на біржі Nasdaq зросли на 23% до $11.24 станом на 23 квітня, за даними Google Finance.

Ціна акцій RIOT в USD | Джерело: Google Finance

22 квітня Аналітик Майк Колонезе з H.C. Wainwright підтвердив рейтинг `Купити` платформи Riot і встановив цільову ціну в $20.00. Він відзначив чіткий зріст компанії і міцне фінансове становище як ключові фактори для свого позитивного погляду.

Колонезе підкреслив плани Riot значно покращити свою хешрейт з 12.4 ЕГ/с до 31.5 ЕГ/с до кінця 2024 року і до 41 ЕГ/с до кінця 2025 року. Це стратегічне збільшення потужності підтримується операційним запуском першої підстанції на новому об`єкті Corsicana в Техасі.

Крім того, фінансову міцність компанії підкреслено її ліквідністю понад $1.2 мільярда, що ставить її вигідно для майбутніх розширень.

Поточна стратегія низькозатратного виробництва Riot та низька динаміка її акцій протягом поточного року також ідентифіковані Колонезе як привабливу можливість для інвестицій. Він також згадав про скорочення термінів поставки необхідних рудничих станцій через наявність виробництва MicroBT в Пенсільванії, що сприяє близькостроковим стратегіям розширення Riot.

Хоча Колонезе визнає деякі минулі складнощі у термінах випуску, він залишається впевненим в здатності Riot ефективно реалізовувати свої плани розширення.

Тобі також може сподобатися: Виробництво Bitcoin на платформі Riot зросло на 19% у 2023 році: звіт

Окремо, у той ж день аналітик Roth MKM Даррен Афтагі висловив схожу бичу позицію на платформі Riot після свого відвідання Дня аналітика компанії в Нью-Йорку.

Афтагі зберіг рейтинг `Купити` з цільовою ціною $25.50, очікуючи, що компанія досягне EBITDA у розмірі $54.7 мільйона при обсягу виручки у розмірі $391.5 мільйона в фінансовому році 2024 року, з подальшими покращеннями до $144.5 мільйона EBITDA при обсязі виручки у розмірі $516.4 мільйона в фінансовому році 2025 року.

Оптимізм аналітика коріниться в міцній фінансовій структурі Riot, яка відзначена приблизно $1.3 мільярда готівкових коштів та утриманням Bitcoin станом на кінець березня.

`Після `поділу півленти`` ми вважаємо, що RIOT є одним із небагатьох рударів, які мають можливість вирізнять високий хешрейт протягом наступних 6-12 місяців,` він написав.

Крім того, за словами аналітика, часткова активація першої будівлі Corsicana є ключовим фактором, що може сприяти значному зростанню хешрейту Riot та, відповідно, оцінці його акцій у найближчі строки.

Докладніше: Судове рішення виправдовує Riot у справі проти чиновників енергетики

Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS торгуется ниже 50-дневного скользящего среднего, снизился на 10,15% до $0,0008492. Рыночная капитализация - $440,7 млн, объем торгов вырос на 79,39%. Технический анализ свидетельствует о медвежьем тренде. Возможны отскоки. 📉🚀
Просмотреть
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
Битлорд предсказывает параболический взрыв XRP в течение 24 часов, советует не спать на этой монете, возможно миллионы 💰🚀 #XRP #криптовалюты
Просмотреть