Polkadot: Ціна зростає на 4% щоденно

Polkadot: Ціна зростає на 4% щоденно

Polkadot Price Analysis: DOT Soars 4% Daily as Traders Brace for Incoming Volatility

Після періоду пригніченого консолідації навколо критичного рівня підтримки у $6, ціна Polkadot зіткнулася з важливим тиском покупок, ініціюючи помітний висхідний рух.

У результаті важливого рівня Фібоначчі 0.5 ($8.8) здається, що наступною середньостроковою ціллю для Polkadot є. Аналіз ціни Polkadot: Технічні характеристики

В рамках нашого комплексного аналізу ціни Polkadot ми дослідили помітні останні зміни поведінки ринку. Аналіз денного графіку

Пильний погляд на денний графік показує, що після консолідації навколо важливого рівня підтримки у $6, покупці отримали контроль, спровокувавши помітне биче відновлення. Цей відновлення спрямувало ціну DOT на повернення раніше порушеної 200-денної рухомої середньої на рівні $7, сигналізуючи про бичу перспективу для її довгострокової траєкторії.

The 4-Hour Chart

Детальний аналіз 4-годинного графіка показує формування бічного трикутного патерну після періоду нерішучої консолідації навколо критичного рівня у $6. Тим не менш, ціна успішно вибилася вище верхньої межі трикутника, вказуючи на переважання покупців в цьому регіоні та підтримку висхідного потоку.

В даний час ціна Polkadot увійшла в ключовий та вирішальний діапазон, визначений рівнями Фібоначчі 0.5 ($7.4) та 0.618 ($7.8), де може бути присутня значна кількість пропозицій.

Тому те, що трапляється поблизу цієї критичної точки, є значущим, оскільки це може визначити майбутній напрямок DOT. Прорив цього критичного регіону ймовірно призведе до продовження поточної тенденції до вгору на рівень критичного опору у $8.8.

Аналіз настроїв

Постійний ринок ф`ючерсів відіграє ключову роль у формуванні цін криптовалют, з укладанням довгих або коротких позицій, часто призводячи до збільшення ринкової волатильності та швидких коливань цін. Тому аналізування його настрою та рівня агресивності в цих позиціях може надати цінні відомості як для трейдерів, так і інвесторів.

Супровідна діаграма візуально представляє метрики ставок на підтримку та обсяг відкритого інтересу поруч із рухами цін Polkadot. З цієї діаграми видно, що після значного зниження вартості DOT відбулось відповідне зменшення обох метрик.

Це свідчить про те, що не лише ринок ф`ючерсів охолодився, зі значною кількістю позицій, які були ліквідовані, але він також перейшов у нейтральне становище, як це вказується майже нульовими значеннями в метриці проценту фінансування.

Ця сукупність факторів свідчить про те, що ринок готується до оживлення, з потенціалом для відновлення довгих та коротких позицій. Внаслідок цього очікується, що Polkadot зазнає підвищеної волатильності в середньостроковому виразі, що, можливо, призведе до значних рухів цін.

Цей пост написаний за допомогою Polkadot

Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS торгуется ниже 50-дневного скользящего среднего, снизился на 10,15% до $0,0008492. Рыночная капитализация - $440,7 млн, объем торгов вырос на 79,39%. Технический анализ свидетельствует о медвежьем тренде. Возможны отскоки. 📉🚀
Просмотреть
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
Битлорд предсказывает параболический взрыв XRP в течение 24 часов, советует не спать на этой монете, возможно миллионы 💰🚀 #XRP #криптовалюты
Просмотреть