Крипто трейдер прогнозує успіх гри Heroes of Mavia на Ethereum

Крипто трейдер прогнозує успіх гри Heroes of Mavia на Ethereum

Крипто трейдер стає бичем на альткойн, заснований на Ethereum, каже, що проект стане Axie Infinity цього циклу.

Широко відомий трейдер вважає, що один ігровий проект на Ethereum (ETH) стане Axie Infinity (AXS) цього циклу.


У 2021 році AXS був однією з найкраще виконаних монет, здійснивши зростання на 174,900%, коли гральний альткойн зріс ​​з приблизно 0,10 долара до 175 доларів.

Тепер, псевдонімний трейдер Criptopaul розповідає своїм 107,600 підписників на соціальній медіа платформі X, що Heroes of Mavia (MAVIA), ще одна гра для заробітку, може мати схожий потенціал як AXS, частково через його підтримку декількома великими досвідченими венчурними капіталістичними фірмами.


Говорить трейдер,

“Додав MAVIA досить сильно тут за $3,33. Я говорив про це на моєму Twitter перед запуском, і я все ще думаю, що це найкраща Web3 гра в крипто-просторі, яка дійсно перенося ігри та концепції з Web2 в Web3, одна з найбільш прийнятих та згадуваних ігор користувачами і на YouTube.

Я вірю, що це буде AXS цього циклу, з потенціалом доходу 15-20 разів (повернення інвестицій). Переважно підтриманий топовими корпоративними фондами/венчурним капіталом в цьому просторі, такими як Binance Labs, Hashkey, Delphi Digital, а потім Animoca Brands, Merit Circle, Genblock.”


За словами Criptopaul, з короткострокової перспективи, область $5 може бути першим рівнем опори, яку потрібно подолати MAVIA.

“З точки зору TA (технічний аналіз) я вважаю, що ми дуже швидко побачимо відскок до $5, який можна обрізати деякі прибутки і утримувати решту, цей великий спад, який перевершив ринок, але створив великі можливості, як ця.”

Джерело: Noodles/X


Також Criptopaul каже, що очікує раптового руху в парі Ethereum проти Bitcoin (ETH/BTC), яка часто використовується як передвісник для сили альткойна.

“Люди будуть здивовані насиченістю ETH/BTC та альткойном на це - багато залишились поза увагою - довіра до ринку буде відновлюватися довго для роздрібних торговців та користувачів Це буде причиною, це також причина простого правила `купуй, коли кров ллється по вулицях`, але дуже важко для багатьох застосувати.”

Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS торгуется ниже 50-дневного скользящего среднего, снизился на 10,15% до $0,0008492. Рыночная капитализация - $440,7 млн, объем торгов вырос на 79,39%. Технический анализ свидетельствует о медвежьем тренде. Возможны отскоки. 📉🚀
Просмотреть
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
Битлорд предсказывает параболический взрыв XRP в течение 24 часов, советует не спать на этой монете, возможно миллионы 💰🚀 #XRP #криптовалюты
Просмотреть