Перспектива цены ALGO: рост до 0,3000.

Перспектива цены ALGO: рост до 0,3000.

Ціна криптовалюти Algorand торгується вище ключових рухових середніх, що свідчить про биковий настрій на ринку. Ціна ALGO знаходиться під контролем биків і переважає ведмедів.

Криптовалюта Algorand (USD: ALGO) демонструє силу і рухається в напрямку верхніх рівнів. Цей позитивний тренд свідчить про можливість руху криптовалюти ALGO до очікуваної цілі в $0,2500. Тому покупцям вигідно займати позиції в криптовалютах. Криптовалюта Algorand торгується вище основних рухових середніх, що свідчить про биковий настрій.

Крім того, структури графіків, засновані на останніх торговельних сесіях, свідчать про перевагу покупців. Криптовалюта набула популярності і готується до руху, який може досягти рівня $0,3000. Зростання активності і моментуму також підтримують оптимістичний настрій покупців.

На момент публікації криптовалюта Algorand торгувалася за $0,2027 з інтрадейним приростом 1,65%, що свідчить про биковий настрій і позитивний прогноз на графіках. Крім того, обсяг інтрадейної торгівлі становив $108,937 мільйонів, а ринкова капіталізація - $1,631 мільярда.

Однак, зі зростанням обсягу покупок ціна може досягати нових максимумів, щоб підтримувати биковий настрій. Тому ціна криптовалюти Algorand очікується на подальше зростання і стабільність за денним графіком. Технічний аналіз ціни криптовалюти Algorand за часовим рамком 1-D Джерело: Algorand .1D.USD by TradingView

Наразі криптовалюта Algorand (USD: ALGO) торгується вище 50-денного та 200-денного рухомих середніх (DMA), що підтримує рух ціни.

Поточне значення RSI 57,81 балів. 14 SMA знаходиться вище центральної лінії на рівні 64,40 балів, що свідчить про биковий тренд для криптовалюти Algorand.

Лінія MACD при значенні 0,0012, а сигнальна лінія при значенні 0,0013 знаходяться вище нульової лінії. На MACD індикаторі відбувається перетин нижче, що свідчить про слабкість руху ціни криптовалюти ALGO.

Тижневий графік криптовалюти Algorand показує, що бики в перевазі протягом часу. Криптовалюта знаходиться в узорі підйому і торгується вище основного EMA. Технічні індикатори також підтримують биковий настрій, тому RSI наближається до зони перекуплення на рівні 60, а MACD сформував перетин зеленої стрічки, що свідчить про можливість подальшого руху вверх для криптовалюти.

Резюме

Технічний осцилятор Algorand (USD: ALGO) також підтримує биковий тренд. MACD, RSI та EMA показують позитивні сигнали і вказують на можливе подальше зростання ціни криптовалюти ALGO. Рух ціни свідчить про оптимістичний прогноз серед інвесторів і трейдерів. Однак, інвесторам і трейдерам слід бути готовими до наступного кроку та уникати ефекту FOMO.

Технічні рівні

Рівні підтримки: $0,2012 та $0,1977

Рівні опору: $0,2100 та $0,2500

Відмова від відповідальності

Ця стаття надається лише для інформаційних цілей і не надає жодних фінансових, інвестиційних чи інших порад. Автор або будь-які особи, згадані в цій статті, не несуть відповідальності за будь-які фінансові втрати, які можуть виникнути в результаті інвестування або торгівлі. Будь ласка, проведіть свої дослідження перед прийняттям фінансових рішень.

Аманда Шиноя

Аманда Шиноя - одна з небагатьох жінок у сфері, яка працює в сфері криптовалюти на повну глибину. Вона підтримує збільшення представництва жінок у сфері криптовалюти і відома своєю точною технічною аналітикою і прогнозами цін на криптовалюти. Читачі часто чекають на її думку про наступний рейд. Вона має фінансову експертизу з MBA в фінансах. Після того, як вона покинула роботу в провідному фінансовому установі, вона повністю занурюється в фінансову освіту для широкої громадськості.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть