XRP Ціна Підвищується на 25% після Bitcoin Halving: Прогноз на майбутнє

XRP Ціна Підвищується на 25% після Bitcoin Halving: Прогноз на майбутнє

XRP Ціна Підвищується на 25% через Bitcoin Halving: Але що далі?

Ціна XRP зросла з $0,42 до $0,53 між 13 і 20 квітня. Оскільки XRP стикається з наближаючою стіною продажів на рівні $0,55, чи є у биків достатньо ресурсів, щоб привести ралі далі в найближчі дні?

Торгівельний обсяг XRP відступає, незважаючи на 8% рост ціни

Ціна XRP відкрила торги 20 квітня на рівні $0,52, найвищому протягом тижня, що позначило 25% відновлення після світового ринкового краху 11 квітня, який відправив ціни на 11-місячний мінімум у розмірі $0,42.

Це помітне відновлення ціни XRP за останній тиждень відбулось на відкритому ринку на хвості биків від інвесторів, які намагались передати можливий ризик зростання від щойно завершеного подією Bitcoin (BTC) Halving.

Проте цікаво, що ключові тенденції ринку показують, що позитивна тенденція не була супроводжена однаковим зростанням ринкової ліквідності, що спричиняє страхи щодо невідкладного бикового розвернення.

Графік Santiment нижче відстежує обсяг XRP монет, які торгувалися щоденно між 12 і 20 квітня, виражений в доларових виразах.

Як показано вище, інвестори XRP торгували $1,48 мільярда 12 квітня 2024 року. Проте з того часу обсяг торгівлі відступав, з тільки $698,4 мільйона вартості XRP торговано 19 квітня.

Простими словами, це означає, що незважаючи на стрімке зростання цін XRP на 25%, рівень торговельної активності залишається відступу, впавши на цілих $782 мільйони за останній тиждень.

Зазвичай, падаючий обсяг торгівлі під час періоду підвищення цін свідчить про відсутність переконаності або ентузіазму серед учасників ринку. Наразі, трейдери XRP схоже вагаються укладати великі позиції обсягом.

Якщо це буде тривати, цей рідкісний ринковий сигнал може в кінцевому підсумку призвести до бикового розвернення, оскільки поточна бикова цінова акція не має достатньої моментуму, щоб прорватися над ключовими рівнями опору.

XRP Прогноз Ціни: Невідкладне Розвернення До $0,50

Незважаючи на 25% відкат цін XRP, торговий обсяг XRP зменшився на $780 мільйонів протягом тижня. Зробивши висновки з цього критичного ринкового сигналу, ціна XRP здається готовою до невідкладного реверсу до території $0,50.

Індикатор Bollinger band додатково підтримує це становище. Він вказує на те, що після повернення $0,52 бики тепер стикаються з наближеною стіною продажу на території $0,55.

З урахуванням того, що поточна ринкова ліквідність значно нижча, ніж обсяги торгів, коли XRP востаннє опустилася нижче $0,55, ціни можуть мати проблеми з підтриманням моментуму вгору та поверненням на ту територію.

Однак, в разі значного спадного руху, нижній ліміт Bollinger band показує ключовий рівень підтримки на рівні $0,45. Наявність значної стіни покупок на цьому рівні свідчить про те, що ведмеді можуть зіткнутися з сильними перешкодами для подальшого спадного руху.

Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS торгуется ниже 50-дневного скользящего среднего, снизился на 10,15% до $0,0008492. Рыночная капитализация - $440,7 млн, объем торгов вырос на 79,39%. Технический анализ свидетельствует о медвежьем тренде. Возможны отскоки. 📉🚀
Просмотреть
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
Битлорд предсказывает параболический взрыв XRP в течение 24 часов, советует не спать на этой монете, возможно миллионы 💰🚀 #XRP #криптовалюты
Просмотреть