1) Шиба Іну готується до прориву
2) XRP стрибає на +26%
3) Солана за $150

1) Шиба Іну готується до прориву 2) XRP стрибає на +26% 3) Солана за $150

Шиба Іну (SHIB) на порозі масштабного прориву, вражаючий стрибок (+26%) для XRP, Солана забезпечує $150

Цікаві та захопливі часи настають для Шиба Іну. Він зіштовхнувся зі 50-денним експоненційним середнім, яке зараз виступає в якості бар`єру між бичим та ведмежим станом мем-активу. SHIB може тільки готується до значного підйому ціни, тиснення, яке може освітлити сектор мем-монети бичою енергією.

Чому це 50 ЕМА так важливо? Пройти його може означати, що SHIB набирає швидкості, готовий залишити загон позаду. Можливо, SHIB може піднестися вище мітки в $0.00003, якщо він подолає цей опір. Вдарення у цю цифру було б чітким сигналом: Бики знову в місті, готові до бігу.

Однак подорож SHIB не пройшла гладко. Недавно він отримав величезний удар, ретельно відступивши від $0.000045. Ось його знову, зіткнувшись з 50 EMA. Якщо SHIB зможе перескочити цю перешкоду, це стосується не лише вищих цін; це про піднесення та переконаність інвесторів на ринку.

Якщо SHIB зробить цей прорив в кінці кінців, наступним великим випробуванням буде залишити цю важливу рівень на рівні $0.00003. Це та зона, де товстий почне справжньо скандувати. Але якщо SHIB спотикнеться і ціна опуститься, це може призвести до повернення назад до $0.000022. Це був би важкий удар. XRP у вогні

XRP вразило порив, піднімаючи його на вражаючі 26% вище. Тільки за останні 24 години він набрав 12,5% приросту, а протягом останніх днів ми бачили, як він майже дотирав до 30% відновлення. Беручи до уваги неяскраві виступи XRP в 2024 році, такий сильний наплив бичої волатильності є ознакою сили.

Але розглянемо це. Що в справжності означає цей порив для XRP? Це сигнал того, що бики можуть взяти величинку назад у свої руки від ведмедів. Якщо XRP зможе тримати такт, він може просто перескочити рівень опори $0.5997, де він спотикнувся раніше. Пройти це означало б, як як високий стрибун перескочує перекладину, це показує силу і створює підґрунтя для наступного стрибка.

Для XRP місце приземлення, на яке варто звернути увагу, - це рівень підтримки $0.5561. Залишатися вище нього ключово, оскільки якщо він падає нижче, це може означати, що порив був лише випадковою подією. Але в разі контрольованого та повільного відновлення ціна може стабілізуватися та отримати опору вище важливих рівнів ціни.

Ринок відомий своїми сюрпризами, і останній стрибок XRP - не виняток. Чи перетвориться стрибок XRP на повний бичачий вибух, чи це лише перерва перед наступним спробуванням? Лише час покаже, але наразі XRP показує, що в ньому ще залишилася сила, незважаючи на всі проблеми, які ми бачили раніше. Солана вертається

Солана дісталася до критичного перехрестя, тримаючи на парості рівень ціни в $150. Рішучий пункт для Солана, рівень підтримки, де він повинен зібрати свою силу для прориву та отримання причепа. Захоплення цього місця важливе; це точка попереднього розпаду, яку потрібно перетворити на підтримку.

Однак шлях вперед не є чітким. Опір становить $151, лінія, з якою Солана фліртує, але ще не перетнула з переконаністю. Пройти це може сигналізувати реванш, але в разі недоліку може виявитися боротьба знову знайти опору.

Подивившись на графік, якщо Солана перетне опір $151, наступним ціллю на очах буде близько $166.57. Достигнення та залишання над цим рівнем може бути тим піднесенням, яке потрібно Солані, щоб підтвердити свою бичу позицію на ринку. В іншому разі, якщо Солана не зможе зібрати силу, щоб піднятися над цим опором, вона може спробувати відновитися в районі підтримки $138.69.

Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS торгуется ниже 50-дневного скользящего среднего, снизился на 10,15% до $0,0008492. Рыночная капитализация - $440,7 млн, объем торгов вырос на 79,39%. Технический анализ свидетельствует о медвежьем тренде. Возможны отскоки. 📉🚀
Просмотреть
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
Битлорд предсказывает параболический взрыв XRP в течение 24 часов, советует не спать на этой монете, возможно миллионы 💰🚀 #XRP #криптовалюты
Просмотреть