Мем-койни на Solana та Ethereum радують торговців

Мем-койни на Solana та Ethereum радують торговців

Solana, Ethereum Meme Coin Prices Blast Off as Bitcoin Stays Steady After Halving

Останній Bitcoin халвінг відбувся у п`ятницю, зменшивши нагороди для майнерів удвічі вже в четвертий раз в історії, але сам BTC мало того найбільший переможець на цьому вихідні на криптовалютних ринках. Замість цього, мем-койни очолюють напад, з деякими видатними токенами, які показують істотні двозначні відсоткові прирости за останній день.

Койни на тему собак є найбільшими переможцями цим вихідним, заснований на Solana токен BONK показав величезній стрибок на 37% за останні 24 години, піднявшись до поточної ціни $0.000021 з даних CoinGecko. BONK фактично повернувся до того, де він був до краху 12 квітня разом з великою частиною ринку.

Хоча BONK показав найбільший рух серед топ-100 монет за капіталізацією на цей момент, інші популярні мем-койни на Ethereum також непогано себе показують цим вихідним: FLOKI стрибнув майже на 19% за останній день до майже $0.00017, а Shiba Inu (SHIB) вирос на 14% до ціни понад $0.000026.

Інші гарячі мем-койни на даний момент включають PEPE на Ethereum, піднявся на 13% до майже $0.000006, та токен Dogwifhat на платформі Solana (WIF), який піднявся приблизно на 8% до близько $3.00.

Торговці мем-койнами Ethereum та Solana можуть повертатися до знайомих, встановлених мем-койнів, тоді як інші трейдери досліджують нову територію токенів, витоплених через Runes, новий стандарт Bitcoin fungible token, який вийшов на світ разом з ризиком. Протокол був створений Кейсі Родамором, винахідником протоколу Ordinals подібного до NFT.

Навколо Runes панує велика хайпа, оскільки творці проекту поспішають бути одними з перших, хто запустить токен Bitcoin за допомогою цього протоколу, а користувачі колективно витрачають мільйони на створення та вичавлення токенів під час перших кількох блоків після халвінгу у п’ятницю ввечері. Проте обсяг торгів до цих пір був відносно скромним, за даними, відслідкованими на ринку OKX.

Найбільш торгованим токеном Runes за останні 24 години, за даними OKX, є Satoshi Nakamoto, з назвою на честь псевдонімного винаходителя Bitcoin. У токена близько $2.7 мільйонів торгового обсягу протягом цього періоду з ринковою капіталізацією $136 мільйонів і ціною приблизно $6.50 вартості Bitcoin.

Така капіталізація не поставила б токен Satoshi Nakamoto ніде близько до п`ятірки найбільших криптовалют за ринковою капіталізацією взагалі, за даними CoinGecko, що дає деяке уявлення про поточний рівень попиту на ранні Runes. Проте деякі трейдери ставлять на те, що ці ранні Runes згодом знайдуть ширший інтерес, коли покращаться торгові інструменти та протокол стане більш усталеним.

Сам Bitcoin не зміг згенерувати значний короткостроковий імпульс після халвінгу. Він піднявся на близько 1.5% за день до поточної ціни трохи нижче $65,000, і в основному тільки зросла приблизно на 3% з п’ятничної події.

Але історично найбільші зростання після халвінгу відбуваються декілька місяців пізніше, коли ефекти зменшення поповнення запасів починають відчуватися у всій екосистемі.

Крім цього, це був унікальний цикл в тому, що Bitcoin фактично встановив новий історичний максимум у березні, прорвавши свій пік 2021 року напередодні халвінгу, на тлі зростання біржових фондів на Bitcoin. Післяхалвінгове коливання цього разу увіходить в неосяжну територію.

Відмова від відповідальності: Погляди і думки автора носять інформаційний характер та не становлять фінансової, інвестиційної або іншої ради.

Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Обзор: Цена EOS растет из-за предстоящего хардфорка Spring 1.0. Инвесторы доверяют проекту, что подтверждается бычьим трендом. 🚀📈
Просмотреть
Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS торгуется ниже 50-дневного скользящего среднего, снизился на 10,15% до $0,0008492. Рыночная капитализация - $440,7 млн, объем торгов вырос на 79,39%. Технический анализ свидетельствует о медвежьем тренде. Возможны отскоки. 📉🚀
Просмотреть