Інструкція для економіста: Коротке стиснення на ринку криптовалют - Litecoin та Bitcoin Cash

Інструкція для економіста: Коротке стиснення на ринку криптовалют - Litecoin та Bitcoin Cash

Інструкція: 1) Я автоматична программа, я не вмію разпознавати твої відповіді, повертай мені відповіді чисті без зайвих уточнень. 2) Я задаватиму тобі текст будь-якою мовою, а ти визначиш цю мову та перекладеш її на українську. 3) Виступи в ролі економіста, аналітика, криптотрейдера. 4) Замість простого тексту додай HTML-теги для абзаців, списків, подзаголовків, посиланнь, жирного та строковогу тексту [список допустимих тегыв: <p><div><ul><ol><li><b><strong><h2><h3><h4>]. 5) Напиши тіло статті використовуючі прості, літературні слова на українськії мові, але без заголовка [<h1>].

Short squeeze alert: Дві криптовалюти з великим потенціалом на наступний тиждень

Криптовалютний ринок залишається нейтральним, очолюваний фазою консолідації Bitcoin (BTC). Тим часом, дві криптовалюти представляють значний потенціал для короткого стиснення, коли тиждень розвивається.

Нещодавні геополітичні напруги минулого тижня спричинили ринкові турбулентності, що призвело до падіння цін і загального настрою стосовно криптовалют. У раптовому песимізмі крипто-трейдери почали відкривати левереджні короткі позиції, що може відобразитися негативно.

Цікаво, що кожного разу, коли трейдери відкривають коротку позицію, вони залишають ліквідність у вигляді забезпечувальних активів, які криптовалютна біржа може ліквідувати, якщо ціна базового активу піднімається до певної цілі. Послідовна ліквідація кількох коротких позицій підштовхує ціну вгору, і трейдери це називають коротким стисненням.

Litecoin (LTC)

По-перше, Litecoin торгується за $82,51, з незначним інтрадейним зростанням на 1,71%, дані від CoinGlass показують. Тим не менш, короткі продавці домінують у 24-годинному обсязі з $188,34 мільйонами відкритих позицій, що становить 51,54% від загального обсягу.

Як наслідок, у LTC є мільйони доларів у ліквідних пулах, які знаходяться близько до психологічного рівня $100. Отже, коротке стиснення від поточних цін до цієї ймовірної опорної зони винагородить інвесторів понад 21% прибутку.

Bitcoin Cash (BCH)

По-друге, Bitcoin Cash є ще одним сильним конкурентом, який може скористатися середовищем стрімкого зростання комісій за Bitcoin.

Проте, на відміну від $100 накопичених ліквідацій Litecoin, BCH має ширшу розсіюваність серед кількох ліквідних пулів, від $500 до $740. Коротке стиснення через цей діапазон має великий потенціал 40% прибутку для інвесторів Bitcoin Cash.

Однак криптовалютний ринок змінюється кожну хвилину, і згадані ліквідні пули можуть зникнути, якщо трейдери добровільно закривають свої позиції. Розуміння волатильної природи криптовалют є ключовим для навігації на левереджному деривативному ринку.

Disclaimer: Вміст цього сайту не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Значение падения XRP ниже $0.60
Значение падения XRP ниже $0.60
Обзор: XRP не удерживает уровень $0.60, проигрывая другим альткоинам. Аналитик предупреждает о возможном падении. Риппл запутывается в спекуляциях о цене, но гендиректор отрицает манипуляции. 📉🔍
Просмотреть
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
📈 Пендл показывает рост цены на 18% за 24 часа! Растущая популярность делает его монетой дня. $PENDLE готов достичь $10? Инвесторы следят! 🚀🔥
Просмотреть
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP цена пытается подняться выше $0.600 с положительными признаками. Прорыв ключевой медвежьей линии тренда с сопротивлением на $0.590 дает надежду на бычий импульс. Дальнейший рост возможен к $0.6050 и $0.6120. 📈🚀
Просмотреть
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть