Прогнози ціни ADA після зменшення BTC

Прогнози ціни ADA після зменшення BTC

Ось Топ-3 Прогнози Ціни Кардано Після Зменшення Біткоїну

Після успішного проведення зменшення біткоїну, ми зібрали три значущі прогнози ціни кардано в цьому ведмежому циклі.

Біткоїн завершив своє надзвичайно очікуване четверте зменшення раніше сьогодні, з винагородами для майнерів за кожен блок, які зменшилися з 6,25 до 3,125 BTC.

Значно, ціни на основні криптовалюти, включаючи Кардано (ADA), були волатильними перед подією, що призвело до невеликого спаду на загальному ринку. Наприклад, ADA спостерігав 2,7% спад протягом останніх семи днів до $0,4963.

Хоча зменшення біткоїна історично відкриває шлях для ведмежого ринку, воно не безпосередньо впливає на ціни криптовалют. Тим не менше, інвестори впевнені, що криптовалютні активи долучать великі прирости в наступних місяцях після події. Ця ствердження базується на історичних виступах після зменшення.

Зокрема, ADA торгувалася приблизно за $0,05 під час зменшення біткоїна в травні 2020 року. Цікаво те, що криптовалютний актив зафіксував реальний ралі в 6 100%, досягнувши історичного максимуму в $3,10 2 вересня 2021 року.

Топ-3 Прогнози Ціни Кардано Після Зменшення Біткоїна

На основі значного росту ціни Кардано після попереднього зменшення, провідні експерти прогнозують, що 10-та за розміром криптовалюта зазнає ще одного параболічного ралі в цьому сезоні, особливо в місяцях після зменшення біткоїна.

  • Кардано до $30
  • Як зазначалося раніше, ADA стрибнула на 6 100% в останньому ведмежому циклі. Параболічний ралі підняв ціну Кардано з невеликих $0,05 до $3,10. Crypto Basic прогнозувала, що ціна ADA може зрости до $27 у разі, якщо вона зафіксує подібний стрибок 6 100% в поточному ринковому циклі. На момент прогнозу ADA торгувалася по $0,44.
  • ADA до $7,5
  • У минулому місяці відомий крипто впливовий Jake Gagain випустив консервативний прогноз для Кардано, розмірковуючи, що вона може піднятися до $7,5 до 2025 року. За словами Gagain, 2025 рік позначить завершення поточного ринкового циклу.
  • Аналітик Бачить, Що ADA Досягне Від $6,66 До $7,77
  • Співзасновник Cardano Ghost Fund Кріс виділив два ведмежі сценарії, які можуть вивести ADA до $6,66 - $7,77 в цьому ведмежому циклі.
Значение падения XRP ниже $0.60
Значение падения XRP ниже $0.60
Обзор: XRP не удерживает уровень $0.60, проигрывая другим альткоинам. Аналитик предупреждает о возможном падении. Риппл запутывается в спекуляциях о цене, но гендиректор отрицает манипуляции. 📉🔍
Просмотреть
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
📈 Пендл показывает рост цены на 18% за 24 часа! Растущая популярность делает его монетой дня. $PENDLE готов достичь $10? Инвесторы следят! 🚀🔥
Просмотреть
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP цена пытается подняться выше $0.600 с положительными признаками. Прорыв ключевой медвежьей линии тренда с сопротивлением на $0.590 дает надежду на бычий импульс. Дальнейший рост возможен к $0.6050 и $0.6120. 📈🚀
Просмотреть
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть