Неймовірний рух Bitcoin після Четвертого Халвінгу

Неймовірний рух Bitcoin після Четвертого Халвінгу

Ціна Bitcoin (BTC) залишається стабільною на рівні $64 тис. у день проведення Четвертого Халвінгу (Вихідні).

Ціна Bitcoin стикалася з екстремальною волатильністю в дні, що передували високочеканому четвертому халвінгу, але залишалася відносно незмінною після його завершення.

Більшість альткоїнів трохи у зеленому на денній шкалі, окрім TON, який впав на двоцифрову цифру, незважаючи на важливі новини від Tether.

Спокій Bitcoin після Халвінгу

Негативні рухи ціни на Bitcoin почалися минулої п`ятниці, коли актив зісковзнув з понад $71,000 до $65,000. Він відновився на кілька тисяч на наступний день, але подальше впав до $61,000 кілька годин пізніше через зростаючий конфлікт між Ізраїлем та Іраном.

Після ще однієї неуспішної спроби відновлення в понеділок, криптовалюта також почала втрачати вартість протягом робочого тижня. Атака Ізраїлю на Іран у початку цього тижня принесла новий спад ціни для BTC, який на цей раз опустився нижче $60,000.

Проте він швидко відскочив і підскочив до $65,000 декілька годин потому, як Іран сказав, що відповідь буде незабаром. Останні 24 години були набагато менш подійними, навіть коли мережа Bitcoin готувалася до четвертого Халвінгу.

Завершення події сталося години тому, зменшивши винагороду за блоки до 3.125 BTC. До цих пір ціна Bitcoin залишалася відносно стабільною, становлячи близько $64,000.

Його ринкова капіталізація перевищує $1.250 трильйона, а його домінування над альтами складає 51.5% на CG. ADA, ICP на кроці

Можливо, найбільш помітні новини, окрім Халвінгу, прийшли від Tether та TON учора. Перша оголосила, що запустить дві зі своїх найбільших стейблкоінів на мережі останнього. Це вразило ціну TON негайно, з різким зростанням ціни, але також з масштабним спадом за кілька годин після цього. Наразі актив опустився на 12%.

Натомість, ICP зросла на 13% і торгує вище $14. ADA зросла на 7% і наблизилася до $0.5. Решта альткоїнів великого капіталу також у зеленому, хоча більш стримано.

Загальна ринкова капіталізація криптовалют залишається спокійною на рівні $2.450 трильйона на CoinGecko.

Значение падения XRP ниже $0.60
Значение падения XRP ниже $0.60
Обзор: XRP не удерживает уровень $0.60, проигрывая другим альткоинам. Аналитик предупреждает о возможном падении. Риппл запутывается в спекуляциях о цене, но гендиректор отрицает манипуляции. 📉🔍
Просмотреть
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
📈 Пендл показывает рост цены на 18% за 24 часа! Растущая популярность делает его монетой дня. $PENDLE готов достичь $10? Инвесторы следят! 🚀🔥
Просмотреть
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP цена пытается подняться выше $0.600 с положительными признаками. Прорыв ключевой медвежьей линии тренда с сопротивлением на $0.590 дает надежду на бычий импульс. Дальнейший рост возможен к $0.6050 и $0.6120. 📈🚀
Просмотреть
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть